26 / 04 / 2024

Tantitoni’nin akıllı çaydanlığı satışa sunuldu!

Tantitoni’nin akıllı çaydanlığı satışa sunuldu!

İçindeki suyun kaynadığını ses çıkarak haber veren renkli çaydanlıklar ile Tantitoni, mutfakta oluşabilecek kazaları da önlüyor...




Renkli tasarımlarıyla mutfaklara eğlence getiren Tantitoni’nin, tüm ocaklarda rahatlıkla kullanılabilen düdüklü çaydanlıkları üç ayrı renk seçeneği ile dikkat çekiyor. İçindeki suyun kaynadığını haber veren paslanmaz çelik çaydanlığın demlik kısmında ise ısıya dayanıklı cam kullanılıyor. Cam demlik bölümü ile gıdanın renk ve koksunu içinde barındırmayan Tantitoni çaydanlık, çay saatlerininiz hem lezzetli hem de sağlıklı geçirmenizi sağlıyor.


Tantitoni’nin renkli çaydanlıkları sap kısmındaki güvenlik özelliğiyle olası kazaları da önlüyor. Çaydanlığın cam olan demlik bölümünün sapı, aralıklı gövde sapına oturarak, taşırken demliğin sallanmasını ve kaymasını engelliyor.

Kahvaltı, beş çayı ya da misafirlerinizi ağırlarken hem renkleri hem de şık tasarımlarıyla da dikkat çeken bu çaydanlıklara, Tantitoni’nin Türkiye’nin çeşitli bölgelerindeki 27 satış noktasında 189 TL fiyatıyla ulaşabilirsiniz.



Geri Dön