29 / 03 / 2024

Tanzanya Parlamento Heyeti Metropol İstanbul'un satış ofisini ziyaret etti!

Tanzanya Parlamento Heyeti Metropol İstanbul'un satış ofisini ziyaret etti!

Türkiye’de bulunan Tanzanya’nın Parlamento Heyeti; İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içindeki en büyük özel gayrimenkul projesi olan Metropol İstanbul’un satış ofisi ve inşaat sahasını ziyaret ederek, proje hakkında bilgi aldı...



TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içinde ticareti, finansı, modayı ve modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren en büyük özel gayrimenkul projesi olarak inşa edilen Metropol İstanbul, Afrika’nın egzotik ülkesi Tanzanya’dan ziyaretçilerini ağırladı. Türkiye’de bulunan Tanzanya’nın Parlamento Heyeti; İstanbul ikonik projesi olan Metropol İstanbul’un satış ofisi ve inşaat sahasını ziyaret ederek detaylı bilgi aldı. Dünyanın dört bir yanından insanların ilgisi çeken Metropol İstanbul’dan daha önce dünyaca ünlü yıldız Jennifer Lopez de ev almıştı. Tanzanya Parlamento Heyeti’ndekiler, inşaat sahası ve satış ofisini gezerken, Metropol İstanbul’dan oldukça etkilendiklerini kaydettiler.


“Yabancıların ilgisi artmaya devam edecek”


Yabancıların yoğun ilgisine dair açıklama yapan Metropol İstanbul Proje Direktörü Ayberk Yalın, Metropol İstanbul’a olan ilginin her geçen gün arttığını söyledi. Yalın, “Yabancı yatırımcılar tarafından da yakından takip edilen Metropol İstanbul, Finans Merkezi’nin odak noktası olacak. Yabancı yatırımcıların büyük ilgisi de buna işaret ediyor. Finans Merkezi’nin kamusal boyutu dışındaki en büyük oluşumu Metropol İstanbul’dur. Burada özel bir proje alanı yapmayıp herkesin kullanımına açık olan ve içerisinde yer alabileceği bir yaşam merkezi tasarlanan Metropol İstanbul’un inşaatı hızla devam ediyor. Yabancı yatırımcılar da beklenti ve taleplerine karşılığı Metropol İstanbul projesinde bulacaklardır” dedi. 



Geri Dön