29 / 03 / 2024

Metropol İstanbul satış ofisine yabancı yatırımcılardan ziyaret!

Metropol İstanbul satış ofisine yabancı yatırımcılardan ziyaret!

Firma: Varyap ve Gap İnşaat

Proje: Metropol İstanbul

Metropol İstanbul’un satış ofisi, Türk-Arap Ekonomi Forumu çerçevesinde Türkiye’ye gelen yabancı yatırımcılar tarafından ziyaret edildi...




TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO güvencesiyle Varyap-Gap İnşaat Ortak Girişimi tarafından İstanbul Uluslararası Finans Merkezi sınırları içinde ticareti, finansı, modayı ve modern yaşamın tüm unsurlarını birleştiren en büyük özel gayrimenkul projesi olarak inşa edilen Metropol İstanbul, uluslararası boyutta yatırımcı ilgisi ediyor. Türk-Arap Ekonomi Forumu çerçevesinde Türkiye’ye gelecek olan yabancı iş adamlarından oluşan heyet, 4 Nisan 2013 sabahı  Metropol İstanbul  satış ofisini ziyaret etti.


Finans Merkezi’ni gezdiler


İstanbul Uluslararası Finans Merkezi proje alanında incelemeler yapacak grup, uluslararası finans merkezi alanının tek başına en büyük projesi olan Metropol istanbul satış ofisine uğrayıp proje hakkında bilgi aldı. Heyete Metropol İstanbul satış ekibi maket üzerinde de projeyi tanıttı.


2015 yılında tamamlanacak olan Metropol İstanbul; rezidans, alışveriş merkezi ve rekreasyon alanlarıyla kendi sınıfında dünyanın en büyük karma projelerinden biri olacak. Halihazırda iki blokta yaklaşık %80 oranında satış gerçekleşmiş durumda. Geçtiğimiz Kasım ayında satışa çıkan Metropol Kule’de ise, diğer bloklardaki satış hızını da aşan, yüksek bir hız yakalandı.


705 bin metrekare yekpare inşaat alanı ile dünyanın en büyük projelerinden birisi olarak inşaato devam eden Metropol İstanbul, üç yüksek binadan oluşuyor. Proje kapsamında 470 ticari ünite, 1381 konut ve toplam 1851 adet bağımsız bölüm bulunuyor. Metropol İstanbul, diğer alanlarıyla birlikte finans, iş dünyası ve modanın yeni merkezi olmaya hazırlanıyor. Finans merkezinin bütünleşik bir yapıda kolayca erişilebilen, içerisinde alışveriş caddelerini barındıran Metropol alışveriş kompleksinin, yılda yaklaşık 22 milyon ziyaretçiyi ağırlaması bekleniyor.



444 82 92

0216 455 76 79 

www.metropolistanbul.com


projeye sor



Geri Dön