19 / 04 / 2024

Tapu sahipleri dikkat! Son gün bugün! Yapmayanlar yandı! 

Tapu sahipleri dikkat! Son gün bugün! Yapmayanlar yandı! 

Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri bugün sona eriyor. Yapmayanlar yandı... İşte konu ile ilgili detaylar...



Milyonlarca tapu sahibini yakından ilgilendiren emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için son gün bugün. Emlak vergisi ödemelerini zamanında yapmayan mükellefler, geciken taksit için her ay 6183 Sayılı Kanun hükmüne göre tespit edilen oranlarda gecikme zammı ödemek zorunda.

Tapu sahiplerini çok yakından ilgilendiren 2022 yılı emlak vergisi 2. taksit ödemeleri 1 Kasım tarihi itibarıyla resmen başlamıştı. Emlak vergisi ile ilgili olarakverilen son dakika detaylarına göre; emlak vergisi 2. taksit ödemeleri için son gün bugün olarak açıklandı.

Tapu sahipleri dikkat! Son gün bugün! Yapmayanlar yandı! 

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, emlak vergisi 2'nci taksit ödemeleri belediyelerin banka hesap numaralarına EFT ya da havale yoluyla yapılırken bunlar dışında, e-Devlet aracılığıyla da yapılıyor. 

Peki pek çok tapu sahibini çok yakından ilgilendiren emlak vergisi ödemeleri 2022 nasıl yapılıyor? Emlak vergisi ödemeleri 2022 nereden yapılıyor? İşte bugün sona erecek olan emlak vergisi ödemeleri ile ilgili tüm merak edilen detaylar...


Geri Dön