27 / 04 / 2024

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işlerini hükümlüler yapacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işlerini hükümlüler yapacak!

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’nün mobilya-döşeme işleri hükümlüler tarafından yapılacak. Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, bu iş birliğinin, hükümlülerin gelişimine de katkı sağlayacağını aktardı.



Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü, Ceza İnfaz Kurumları ve Tutukevleri İşyurtları Kurumu arasında imzalanan iş birliği protokolüyle Tapu'nun merkez ve taşra hizmet binalarındaki mobilya döşeme işleri hükümlüler tarafından yürütülecek.

Anadolu Ajansı’nda yer alan habere göre; Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Zeki Adlı, Genel Müdürlükte gerçekleştirilen protokol imza töreninde, Adalet Bakanlığı ile iş birliklerinin eskiye dayandığını vurgulayarak, söz konusu protokolle merkez ve taşra hizmet binalarındaki mobilya ve döşeme işlerinin hükümlüler tarafından yürütüleceğini açıkladı. 

Müdür Adlı, bu iş birliğinin, hükümlülerin gelişimine de katkı sağlayacağını aktararak, "Hem iki kurumumuz hem ülkemiz hem de hükümlülerimiz için güzel bir hizmet olmasını ümit ediyorum. Amacımız, insanları hapsedip cezalandırmaktan ziyade onları cezaları bittikten sonra topluma kazandırmak. İnşallah bu tip hizmetler hükümlülerin topluma kazandırılmasına vesile olur. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum." açıklamalarında bulundu.

Ceza İnfaz Kurumları İle Tutukevleri İşyurtları Kurumu Başkanı Murat Atan ise hükümlüler için 6 ana iş kolunda 180'den fazla alanda eğitim faaliyetlerini devam ettirdiklerini belirtti.

Hükümlüleri Avrupa standartlarında belge sahibi yaparak tahliyelerini sağladıklarını söyleyen Başkan Atan, protokolün hükümlüler için hayırlı olmasını diledi.

Konuşmalardan sonra Müdür Zeki Adlı ile Başkan Murat Atan iş birliği protokolünü imzaladı.


Geri Dön