26 / 04 / 2024

Tapu ve Kadastro personel alımı başvurularında son gün ne zaman?

Tapu ve Kadastro personel alımı başvurularında son gün ne zaman?

Tapu ve Kadastro personel alımı başvuruları hızla sürüyor. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından internet sitesinden yayımlanan ilan değerlendirildiğinde 87 sözleşmeli personel bu süreç içerisinde istihdam sağlanacak.



Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın internet sitesinde yayımladığı ilana göre Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımında bulunacak. KPSSP93 puanları ile başvurulacak Tapu ve Kadastro personel alımı ile 87 personel açıklanacak il/ilçelerde çalışabilecek.

Dünya'da yer alan habere göre, Tapu ve Kadastro personel alımı ile göreve başlayan personeller sözleşmeli tekniker ve sözleşmeli büro personeli olarak görevlerde bulunacak.

Tapu Kadastro Meslek Yüksekokulu, Tapu ve Kadastro/Tapu Kadastro ön lisans programlarından mezun olan adaylar KPSSP93 puanları ile sözleşmeli tekniker pozisyonlarına başvurabilecek. Sözleşmeli büro personeli başvurusunda bulunacak adayların ise Emlak ve Emlak Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi ve Pazarlama ön lisans programlarından mezun olmuş olmaları gerekiyor.

12-19 Ekim 2020 tarihleri arasında Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü'nün internet sitesinden (https://sinavbasvuru.tkgm.gov.tr/girisgecis.aspx?id=pdb) başvuruların alınacağı alımlar için istenilen belgelerin elektronik ortama aktarılacak.

Tapu ve Kadastro personel alımı başvurular sonrasında adaylar KPSS puanı esas alınıp değerlendirilecek ve bu sıralamaya en yüksek puan alan adaydan başlanacak. Bu süreç içerisinde açıklanan boş kadro sayısı ladar asil, asil aday sayısı kadar da yedek aday olarak açıklanacak.

Tapu ve Kadastro personel alımı başvurularında adayların diploma veya mezuniyet belgelerinin fotokopisini, KPSS sonuç belgesini ve fotoğraflarını dijital ortama aktarmaları şartı bulunuyor.

Yapılacak alımların ardından adaylar Adana, Erzurum, Antalya, Trabzon, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Gaziantep, İstanbul, Kastamonu, Kayseri, İzmir, Samsun, Sivas, Şanlıurfa şehirlerde istihdam sağlanacak.

Tapu ve Kadastro personel alımı başvuruları ne zaman bitiyor?

 


Geri Dön