27 / 04 / 2024

Tarihi Likör Fabrikası İsviçre merkezi olacak!

Tarihi Likör Fabrikası İsviçre merkezi olacak!

Sadece Türkiye değil uluslararası arenada önemli yere sahip olan tarihi Likör Fabrikası İsviçre merkezi olacak. Viatrans A.Ş.- Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan kurulacak merkezle 2 ülkeyi yan yana getirmeyi hedeflediklerin söyledi



Tarihi Likör Fabrikası üzerinde İsviçre merkezi kurulacak. Bu amaç doğrultusunda yapılan İsviçre Festivali etkinliğinin ön tanıtım toplantısında konuşan Viatrans A.Ş.- Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan, İsviçre hükümetinden onay alabilirsek tarihi Likör Fabrikası’nda İsviçre kültür ve sanat merkezi kurmayı planlıyoruz dedi. 


Amaç 2 ülkeyi yan yana getirmek

İlki Ekim 2014’te yapılacak olan İsviçre Festivali ile 2 ülkeyi bir araya getirmeyi hedeflediklerini belirten Özkan, bu etkinlik sadece Ouasar İstanbul’un değil Türk ve İsviçreli firmaların ortak sorumluluğu olmalıdır. 


Tarihi Likör Fabrikası İsviçre merkezi olacak!


Tarihi Likör Fabrikası İsviçre’nin merkezi olacak

Sadece Türkiye için değil uluslararası arenada da önemli bir yere sahip olan tarihi Likör Fabrikasını yaşatmak istediklerinin altını çizen Özkan, “Likör Fabrikası’nda uluslararası bir kültür ve sanat merkezi oluşturmak istiyoruz. İsviçre hükümetinin onayını alırsak burada bir İsviçre kültür merkezi kuracağız. İsviçre Festivali’nin de İstanbul sınırlarını aşan bir etkinlik olmasını istiyoruz” dedi. 



İsviçre Festivali’nin ön tanıtımı yapıldı

Türkiye’deki en büyük İsviçreli gayrimenkul yatırımı olan Quasar İstanbul projesinde her yıl düzenlenecek olan İsviçre Festivali’nin de bu akşam ön tanıtımı yapıldı. İsviçre Başkonsolosluğu’nun himayesinde ve Türkiye’de İsviçre Ticaret Odası Derneği’nin işbirliği ile düzenlenen festivalin ön tanıtımında dünyaca ünlü tenor Alessandro Safina da sahne aldı. 


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com




Geri Dön