25 / 04 / 2024

Tarihi Osman Ağa Konağı butik otel oldu!

Tarihi Osman Ağa Konağı butik otel oldu!

Artvin Arhavi Dereüstü Köyü’nde “Tarihi Osman Ağa Konağı” butik otel olarak hizmete açıldı.



Artvin Arhavi Dereüstü Köyü’nde “Tarihi Osman Ağa Konağı” adıyla açılan iş yerinin açılış töreni, İlçe Kaymakamı Hasan Ongu, Belediye Başkanı Çoşkun Hekimoğlu, birçok kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, ilçe esnafları ve vatandaşların katılımı ile gerçekleştirildi.

Arhavi Belediyesi'nde yer alan habere göre, butik otel ve restoran dalında hizmet verecek olan Tarihi Osman Ağa Konağı’nın açılış kurdelesini Kaymakam Hasan Ongu ve Belediye Başkanı Çoşkun Hekimoğlu birlikte kesti. Kültürümüzü yansıtan yöresel mimarisiyle işletmenin, ilçedeki önemli bir eksikliği gidereceğini dile getiren Başkan Hekimoğlu, bu güzel mekânın açılışını yapmış olmaktan mutlu olduğunu dile getirerek işyeri sahiplerine tebrik etti ve ilçe halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

Toplamda aile suitli 6 odası ve 14 kişilik kapasitesiyle hizmet vereceklerini söyleyen işletme sahipleri Selda Torunlar Yılmaz ile Orçun Yılmaz ise kendileri için çok önemli olan bu günde açılışa gelen herkese teşekkürlerini ilettiler. Açılış seremonisinin ardından açılışa gelen konuklar yeni işletmeyi gezdiler. Çekinilen toplu fotoğraflarla açılış sonlandırılırken, iş yeri de halkın hizmetine girdi.


Geri Dön