24 / 04 / 2024

Tarihi zirvesini yenileyen Borsa İstanbul'da dikkat çeken ayrıntı! BIST 100 endeksinde...

Tarihi zirvesini yenileyen Borsa İstanbul'da dikkat çeken ayrıntı! BIST 100 endeksinde...

BIST 100 endeksi dün tarihi zirvesini tazelerken yükselişteki en büyük katkı sağlayanlardan biri bankalar oldu. Bankacı endeksinde son bir aylık yükseliş yüzde 40 seviyesini geçti.



Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi günün ilk saatlerinde satıcılı hareket etti. Yurt içinde, dün yükseliş eğilimine devam ederek küresel pay piyasalarından ayrışan BIST 100 endeksi yine rekor tazeledi.

BIST 100 endeksi ilk işlem saatlerinde önceki kapanışa göre yüzde 0,2 değer kaybederek 2 bin 974 puana düştü.

BIST 100 endeksi, dün gördüğü en yüksek seviye rekorunu 2 bin 983,22 puana talıyarak, yüzde 2,29 artışla 2 bin 980,00 puandan tamamladı ve  kapanış rekorunu  kırmış oldu. BIST 100’deki dünkü yükselişe en büyük katkı ise bankalar tarafından geldi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön