26 / 04 / 2024

Tarım Kredi'nin ucuz ürünleri bakkallarda satılacak!

Tarım Kredi'nin ucuz ürünleri bakkallarda satılacak!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bakkallarla yeni bir işbirliği için harekete geçti. Bu kapsamda ürünlerinin bakkallarda da satılacağı açıklandı.



Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri bakkallarla yeni bir işbirliği yapmak için hazırlanıyor. Tarım Kredi Market bünyesinde yapılacak işbirliğiyle, küçük esnafa sermaye desteği sağlanması ve satış noktalarının çoğaltılması hedefleniyor. Tarım Kredi Holding çatısı altında bulunan şirketlerin de özellikle yem, gübre, yağ ve ilaç alanında yeni yatırımları hayata geçireceği kaydediliyor.

Tarım Kredi nin ucuz ürünleri bakkallarda satılacak!

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Tarım Kredi Kooperatif Market’te sene sonu itibarıyla, kuruluş yıldönümüne atıfta bulunularak, bin 863 yeni satış noktası açmayı hedeflediklerini belirten Genel Müdürü Hüseyin Aydın, "Bu anlamda ‘Bakkal Projesi’ni hayata geçireceğiz. İş ortakları bulacağız" dedi. Satışa sunulacak ürünlerin fiyatlarına ilişkin bilgi veren Aydın "Bir anlaşma yapacağız ve marketin ya da bakkalın belli bir bölümü bizim ürünlere tahsis edilecek, ürünlerin fiyatı market fiyatlarıyla aynı olacak. Böylece satış noktasını önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde 3 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Böylece küçük esnafa da sermaye desteği sağlarken, ciromuzu da katlayacağız. Kasım itibarıyla ilk adımı Konya,  Ankara  ve Mersin’de atıyoruz" diye ifade etti. İşte Aydın'ın dikkat çeken açıklamalarının devamı...


Geri Dön