19 / 04 / 2024

Tarkan Kulak kimdir?

Tarkan Kulak kimdir?

Kulak İnşaat Genel Müdürü Tarkan Kulak kimdir? Tarkan Kulak, ne zamandan beri Kulak İnşaat Genel Müdürü olarak görev alıyor? İşte Tarkan Kulak ve Kulak İnşaat...



Tarkan Kulak kimdir?

Tarkan Kulak, 1967 yılı  Adana  doğumlu. Tarkan Kulak, lise eğitimine kadar Adana’daydı. 1991 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi İşletme Fakültesinden mezun olan Tarkan Kulak bugün, Kulak İnşaat Genel Müdürü.


Tarkan Kulak daha sonra aile şirketi olan Kulak İnşaat’ta yönetici olarak çalışmaya başladı. Şirketin çeşitli kademelerinde görev aldıktan sonra, Kulak İnşaat A.Ş’de yönetim kurulu başkan vekilliği ve genel müdürlük yaptı.


Çukurova GİAD’ın da 2004-2006 yılları arasında Yönetim Kurulu Başkanlığı ve 2009-2010 yıllarında da Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu’nun da genel Başkan vekilliği görevinde bulundu. 


Tarkan Kulak, Kulak İnşaat genel müdürü, Kazakistan Cumhuriyeti’nin Adana Fahri Konsolosu, Adana Ticaret Odası Meclis Başkanı olarak görevlerine devam etmektedir.


Tarkan Kulak'ın üye olduğu kulüpler:

Türkiye Müteahhitler Birliği, Adana Müteahhitler Birliği, İntes, Adana Sanayi Odası, Adana Atlıspor Kulübü, Adana Yelken İhtisas Kulübü.


Kulak İnşaat:

Kulak İnşaat, 1943 yılından itibaren inşaat sektöründe yer alan Kulak ailesi tarafından kuruldu. İlk resmi projesi 1974 yılında Gazipaşa/Antalya Valilik Binası inşaatı oldu. Firma, rezidans apartman, fabrika, alışveriş merkezleri, hava alanları, yollar, okullar, spor merkezleri, askeri tesisler gibi birçok projeyi hayata geçirdi.


Adana’da kentsel dönüşüm projeleri ile adını duyuran firma, 1985 yılında Kulak İnşat adını aldı. Türkiye’de, Irak’ta, Suudi Arabistan’da ve daha birçok ülkede projeler üreten firma, ISO 9001, ISO 14001, ISO 18001 belgelerini aldı.



Geri Dön