24 / 04 / 2024

Tarkan Ander kimdir?

Tarkan Ander kimdir?

JLL Türkiye’de, 1 Aralık 2019 tarihi itibarıyla Tarkan Ander Eş CEO ve Eş Ülke Müdürü olarak atandı. Peki Tarkan Ander kimdir? Tarkan Ander daha önce hangi görevlerde bulundu?



Tarkan Ander kimdir?

Tarkan Ander, JLL Türkiye’nin alışveriş merkezleri başta olmak üzere perakende; sermaye piyasaları ve değerleme; ofis ve sanayi & lojistik kiralama faaliyetlerinin müşterinin memnuniyetini temel alarak hayata geçirilmesinden sorumlu.

Servis alanında müşterilere mükemmel hizmet sunmanın yanı sıra, Tarkan bu mükemmeliyet yaklaşımını çalışanlar için de benimsemek adına İnsan Kaynakları süreçlerinin de sorumluluğunu üstleniyor.

Deneyimler:

Tarkan Ander, kariyerine 1998'de CEFIC Türkiye’de Türkiye genelindeki Carrefour’un Türkiye alışveriş merkezlerinin iş geliştirme, kiralama ve yönetim işlerinden sorumlu Kiralama yöneticisi olarak başladı. Sonrasında ECE Türkiye’de Kiralama Departmanı’nın başına geçti ve kiralama ekibini kurdu. O dönemde yürüttüğü önemli projelerden bazıları; Antalya Migros, Ankamall, Beylikdüzü Migros, Maltepe Carrefour, Metrocity, Espark ve Marmara Park’tır.

Ayrıca Ece grubunun türkiye de ilk avm yatırımları olan Espark ve Marmara Park projelerinin hayata geçirilmesi konularında global de de önemli rol oynadı. 

Tarkan Ander bunun yanı sıra Atina, Doha gibi şehirlerde aktif görevler üstlenerek Ece Global yönetimine direkt raporlama yaptı. ECE Türkiye’deki 3,5 yıllık deneyiminin ardından, Multi Türkiye’de Kiralama Direktörü olarak hem kiralama hem de yönetim ekiplerini kurup yönetti. Forum İstanbul, Forum Trabzon, Forum Bornova, Forum Mersin, Forum Ankara, Forum Kayseri, Forum Kapadokya gibi projelerin iş geliştirmesinden kiralama yönetimine ve yatırımcılara satışına kadar bir çok görev üstlendi.

Tarkan Ander Mart 2006’da Aydın Yurdum ve Dora Şahintürk’le birlikte AVM Partners’ı kurdu ve kurucu ortak olarak ülkede alışveriş merkezi pazarında şirketi lider konuma taşıdılar.

Eğitim:

Tarkan Ander lise öğrenimini Maarif Koleji’nde tamamladı. Londra’da Schiller Amerikan Koleji uluslararası işletme bölümünde üniversiteye başlamış ve Bilkent Üniversitesi İşletme Fakültesi’nden 1996 yılında mezun oldu.

JLL Türkiye’de nöbet değişimi!
 


Geri Dön