26 / 04 / 2024

Tarlabaşı 360 projesine 4 kat talep geldi!

Tarlabaşı 360 projesine 4 kat talep geldi!

Çalık Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye'nin ilk kentsel yenileme projesi olan Tarlabaşı 360, kasım ayı sonunda yapılacak lansmanı öncesinde yerli ve yabancı yatırımcılardan büyük ilgi görüyor...



Türkiye'nin ilk kentsel yenileme projesi Tarlabaşı 360'ta a bulunan 350 üniteye 20 günde bin 400 talep geldi. Çalık Gayrimenkul tarafından gerçekleştirilen ve Türkiye'nin ilk kentsel yenileme projesi olan Tarlabaşı 360, kasım ayı sonunda yapılacak lansmanı öncesinde yerli ve yabancı yatırımcılardan büyük ilgi görüyor. 


Avrupa'nın "En İyi Kentsel Yenileme" projesi seçilen Tarlabaşı 360'm lansman döneminde, satışa sunulacak toplam 350 adet ofis ve rezidansa teklif yağdı. 20 günlük sürede yaklaşık bin 400 adet talep toplandı. Dört kata yaklaşan bu talebin yaklaşık yüzde 20'si ise yabancı yatırımcılardan geldi. 20 bin metrekarelik alan üzerinde inşa edilen Tarlabaşı 360 projesi, yaklaşık 80 bin metrekare satılabilir alana sahip. 


AVRUPA'NIN EN İYİSİ Tarlabaşı Bulvarı'nda 220 metrelik cephesiyle de dikkat çeken projenin tamamında ofis, konut, rezidans ve ticari bölümler dahil yaklaşık bin adet ünite bulunuyor. Proje kapsamında tarihi binalar restore ediliyor, diğer yapılar ise aslına uygun ancak çağdaş bir mimari yorumla yenileniyor. Çalık Gayrimenkul tarafından yürütülen Tarlabaşı 360, Avrupa'nın en prestijli gayrimenkul ödüllerinden biri olarak kabul edilen "European Property Awards 2013"te "Kentsel Yenileme" kategorisinde birincilik ödülünü almıştı. 


Sabah Gazetesi 


Geri Dön