26 / 04 / 2024

Tatar Yapı Loft Up daire fiyatları!

Tatar Yapı Loft Up daire fiyatları!

Firma: Tatar Yapı

Proje: Loft Up

Tatar Yapı Loft Up daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Teslimleri 2016 yılı Mart ayında yapılacak olan proje 190 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor.



Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden  Tatar Yapı   Loft Up  daire fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Proje konut ve home office dairelerden meydana geliyor.


Ataşehir Loft Up Evleri'nin sosyal donatı alanları içerisinde; concierge hizmetleri ve çift katlı özel otopark mevcut. Proje tek blok halinde inşa ediliyor. 


Dairelerin 140, 160 ve 190 metrekare olarak dizayn edildiği Ataşehir Tatar Yapı Loft Up/7.60 projesinin bloğu; otopark, zemin, 10 kat ve terastan oluşuyor. Projenin teslim tarihi Mart 2016 olarak belirlendi.


Tatar Yapı Loft Up daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor. Dolar kurunun 2,25 şeklinde sabirlendiği projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor ya da peşin ödeme yapılabiliyor. 


İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde hayata geçirilen Loft Up Ataşehir Evleri 190 milyon dolar yatırım bedeline sahip. Proje 45 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Tatar Yapı Loft Up satış ofisi 

Telefon: 444 7 594

Web: http://www.tataryapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön