26 / 04 / 2024

Tatar Yapı Loft Up fiyat!

Tatar Yapı Loft Up fiyat!

Firma: Tatar Yapı

Proje: Loft Up

Daire büyüklüklerinin 140 metrekareden başladığı proje tek blok halinde inşa ediliyor. Tatar Yapı Loft Up fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor.



Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden projede sosyal donatı alanı olarak  Tatar Yapı   Loft Up  projesinde concierge hizmetleri ve çift katlı özel otopark bulunuyor.


Daire büyüklüklerinin 140 metrekareden başlayıp 190 metrekareye kadar yükseldiği projede dolar kurunun 2,25 şeklinde sabitlendi. Proje 45 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 


Lansmana özel fırsatlar ile satışlarına devam eden projede daire fiyatları konum ve alanlarına bağlı olarak farklılık gösteriyor. Proje tek blok halinde inşa ediliyor. 


Bloğunun otopark, zemin, 10 kat ve terastan oluştuğu projede firma bünyesinde kredi veya banka kredisi kullanılabiliyor ya da peşin ödeme yapılabiliyor. Projenin teslim tarihi Mart 2016 olarak belirlendi.


Tatar Yapı Loft Up fiyat listesi kapsamında daireler 700 bin TL'den satışa sunuluyor. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde hayata geçirilen proje toplam 190 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. 


Tel: 444 7 594

Web: http://www.tataryapi.com/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


Geri Dön