27 / 04 / 2024

Tatilin uygun fiyatlı yolu: Sprite Cruzer 480 SR Karavan! İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Tatilin uygun fiyatlı yolu: Sprite Cruzer 480 SR Karavan! İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yaz aylarının da gelişi ile beraber karavanlara olan ilgi katlanarak arttı! Tatil için ideal seçim olarak görülen karavanlar, uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. Peki, en uygun fiyat karavan fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Yaz aylarının da gelişi ile beraber karavanlara olan ilgi katlanarak arttı! Tatil için ideal seçim olarak görülen karavanlar, uygun fiyatları ile dikkat çekiyor. Özgür insanların bir numaralı tercihi olan karavanlar arasında adını yazdıran Sprite Cruzer 480SR, yüksek kaliteli bir uyku alanı ve duş olanaklarına sahip tam donanımlı bir banyoya sahip.

Sprite Cruzer 480 SR, piyasada bulunan en donanımlı karavanlar arasında yer alıyor. Sprite Cruzer ile seyahat ederken bile evden alışık olduğunuz lüksü yaşayabilirsiniz. 

Tatilin hesaplı yolu: Sprite Cruzer 480 SR Karavan! İşte 18 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Cruzer 480 SR, oldukça geniş bir karavandır.  Geniş yatak ve ferah banyosu ile uyku ve tuvalet konforu sunan Cruzer 550 SR,  gönüllerde taht kuracak!

Sprite Cruzer; lüks bir fırın kombinasyonuna, 132 litrelik büyük buzdolabına, mikrodalga fırına, sıcak su ve ısıtma için Truma Combi ünitesine, bluetooth’lu bir radyoya ve Swift Command sistemine sahip. Ayrıca akıllı cep telefonlarınıza indireceğiniz Swift Command Uygulaması ile karavanınızdaki hemen hemen tüm ekipmanları kontrol edebilirsiniz!

Peki, en uygun fiyat karavan fiyatları ne kadar? İşte 25 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön