28 / 03 / 2024

TBMM'de Nureddin Nebatiye 'Rekor kırıyoruz' tepkisi: Enflasyonda rekor kırıyoruz

TBMM'de Nureddin Nebatiye 'Rekor kırıyoruz' tepkisi: Enflasyonda rekor kırıyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, TBMM Genel Kurulu’nda ek bütçe kanun teklifine ilişkin sunum yaptı. Sunum esnasında 'İhracatta rekorkar kırıyoruz' diyen Nebati'ye CHP sıralarından tepki yükseldi. İşte TBMM'de yaşanan sıcak gelişmeler...



TBMM Genel Kurulu’nda Cumhurbaşkanlığı tarafından TBMM’ye sunulan 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile Bağlı Cetvellerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin görüşmeleri bugün başladı. Teklifin tümü üzerindeki görüşmelere başlamadan önce, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati sunum yaptı.

Bakan Nebati sum esnasında “İhracatımız arka arkaya rekorlar kırıyor” derken, CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Nebati’den masallar, Nebati’den. Dolar 11,40’tı, 17 oldu 17 Nebati” diye bağırdı. Bakan Nebati “Neticede 2021 yılında 13,7 milyar dolara gerileyen cari işlemler açığı nisan ayı itibarıyla yıllık 25,7 milyar dolar olmuştur” derken Ağbaba, “Yürü Nebati kim tutar seni? Dünya rekoru kırıyoruz, dünya rekoru! Enflasyonda 6’ncıyız dünyada...” karşılığını verdi.

TBMM de Nureddin Nebatiye Rekor kırıyoruz tepkisi: Enflasyonda rekor kırıyoruz


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön