19 / 04 / 2024

Tchibo Adana'da 55. mağazasını açtı!

Tchibo Adana'da 55. mağazasını açtı!

Tchibo, 2015’in ilk mağazasını Adana’da hizmete açtı. Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katılımıyla gerçekleşen açılışta Tchibo yöneticileri, yeni mağazalarında da müşterilerini eve gelen misafirleri gibi ağırlamaya devam edeceklerini söyled



Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katılımıyla, Türkiye genelindeki 55. Mağazasını  Adana  Ziyapaşa Bulvarı üzerinde müşterileriyle buluşturan Tchibo’da Kadın/Erkek giyimden, Dekorasyona; Bebek/Çocuk eşyalarından Mutfak gereçlerine uzanan zengin bir ürün yelpazesi yer alıyor. Adana’daki son mağaza olarak hizmete giren Tchibo; Kurtuluş Mahallesi, Ziyapaşa Bulvarı üzerinde yer alıyor. Adana halkının Tchibo’ya gösterdiği ilgiyi “Adana Tchibo’yu, Tchibo da Adana’yı çok sevdi” şeklinde ifade eden Tchibo yöneticileri, yeni mağazalarında da müşterilerini eve gelen misafirleri gibi ağırlamaya devam edeceklerini söyledi.


Tchibo Hakkında


Benzersiz iş modeline sahip olan Tchibo, 8 ülkede 1000’den fazla mağaza, 26.000 satış noktası ve bulunduğu ülkelere özel internet mağazaları ile müşterilerine hizmet verir. Sürdürülebilirlik konusundaki faaliyetleri sebebiyle birçok ödüle layık görülen Tchibo, Avrupa’da yer aldığı ülkelerde öğütülmüş kahve ve e-ticaret alanındaki önde gelen markalar arasındadır. Dünyanın lider kahve üreticilerinden Tchibo, 1949 yılında Hamburg’da çıktığı yolculukta kahvenin yanı sıra her hafta yenilenen ürün grupları ile özgün bir perakendecilik anlayışı geliştirmiştir. Tchibo mağazalarında, kişisel tüketime uygun öğütülmüş kahve, hazır kahve ve çekirdek kahve, alışveriş yorgunluğunu nefis kahve ve atıştırmalıkları tadarak atmak isteyenler için Coffee Bar ve her hafta değişen ve yaşamı kolaylaştıran ürünlerinin bulunduğu kısım olmak üzere üç ayrı bölüm bulunmaktadır. 2005 yılından beri Türkiye’de faaliyet gösteren Tchibo, 12 ilde 55 mağaza, 444 28 26 Telefonla Sipariş Hattı ve internet mağazası www.tchibo.com.tr ile müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.



Geri Dön