19 / 04 / 2024

adana tchibo açılışı

adana tchibo açılışı

Tchibo, 2015’in ilk mağazasını Adana’da hizmete açtı. Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katılımıyla gerçekleşen açılışta Tchibo yöneticileri, yeni mağazalarında da müşterilerini eve gelen misafirleri gibi ağırlamaya devam edeceklerini söyled

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Yeni Adana Stadı bugün açılıyor!

Merakla beklenen Yeni Adana Stadı, bugün Adana Demirspor-Altay maçıyla hizmete açılıyor...

Yeni Adana Stadı yarın açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı hizmete açılıyor.

Yeni Adana Stadı kapılarını açıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapımı tamamlanan 33 bin kişilik Yeni Adana Stadı açılıyor.

EmlakBank Adana Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankası (EmlakBank) Adana Şubesi açıldı. EmlakBank Yönetim Kurulu Başkan Vekili Cantimur, kent sanayisi ve ticaretine de ellerinden gelen katkıyı vereceklerini belirtti. 

Adana Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Yüreğir Belediyesi tarafından Seyhan Nehri kıyısında hayata geçirilen Adana'nın ilk Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor.

Adana'nın ilk millet bahçesi açılış için gün sayıyor!

Adana'nın 130 dönüm alana sahip ilk millet bahçesi açılış için gün sayıyor. Son rötuşları yapılan millet bahçesinin kısa sürede hizmete açılması planlanıyor.

Adana Şehir Hastanesi bugün açılıyor!

Mart 2015'te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi açılıyor. Hastanede günlük 16 bini aşkın kişiye sağlık hizmeti sunulacak .

Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor!

Rönesans Holding grup şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım önderliğinde Mart 2015’te inşasına başlanan Adana Şehir Hastanesi yarın açılıyor.

Adana Şehir Hastanesi açılışı için geri sayım başladı!

Sadece Adana değil, bölgeye hizmet verecek olan hastanenin açılışı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Adana Şehir Hastanesi açılış için gün sayıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “hayalim” dediği şehir hastanelerinden 1550 yataklı Adana Şehir Hastanesi, açılış için gün sayıyor.

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi Adana'da açılıyor!

Türkiye’nin en büyük müze kompleksi bugün hizmete açılıyor. Toplam 68 bin 400 metrekare alana sahip olan kompleks Adana'da bulunuyor.

Adana'nın dev projeleri bugün açılıyor!

2017’yi ‘Altın Hizmet Yılı’ ilan eden Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 95’inci yıldönümü olan 5 Ocak’ta 5 projenin toplu açılışını gerçekleştirecek.

adana tchibo açılışı Haberi

adana tchibo açılışı

Adana Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın katılımıyla, Türkiye genelindeki 55. Mağazasını Adana Ziyapaşa Bulvarı üzerinde müşterileriyle buluşturan Tchibo’da Kadın/Erkek giyimden, Dekorasyona; Bebek/Çocuk eşyalarından Mutfak gereçlerine uzanan zengin bir ürün yelpazesi yer alıyor. Adana’daki son mağaza olarak hizmete giren Tchibo; Kurtuluş Mahallesi, Ziyapaşa Bulvarı üzerinde yer alıyor. Adana halkının Tchibo’ya gösterdiği ilgiyi “Adana Tchibo’yu, Tchibo da Adana’yı çok sevdi” şeklinde ifade eden Tchibo yöneticileri, yeni mağazalarında da müşterilerini eve gelen misafirleri gibi ağırlamaya devam edeceklerini söyledi.


Tchibo Hakkında


Benzersiz iş modeline sahip olan Tchibo, 8 ülkede 1000’den fazla mağaza, 26.000 satış noktası ve bulunduğu ülkelere özel internet mağazaları ile müşterilerine hizmet verir. Sürdürülebilirlik konusundaki faaliyetleri sebebiyle birçok ödüle layık görülen Tchibo, Avrupa’da yer aldığı ülkelerde öğütülmüş kahve ve e-ticaret alanındaki önde gelen...