29 / 03 / 2024

Tchibonun yeni mağazası Bahariyede açıldı!

Tchibonun yeni mağazası Bahariyede açıldı!

Enfes kahve seçenekleri ve her hafta yeni bir temayla sunulan tüketim ürünleriyle tanınan Alman Perakende Devi Tchibo, yeni mağazasını İstanbul Kadıköy-Bahariye’de açtı



 İlk kez 2005 yılında İstanbul Şişli Cevahir Alışveriş Merkezi’nde açtığı mağazasıyla Türk tüketicisiyle buluşan ve kısa sürede yurt dışında olduğu gibi Türkiye’de de en sevilen markalardan biri haline gelen Tchibo, lezzetiyle ünlü kahvesi ve her hafta değişen temasıyla şimdi de İstanbul Kadıköy Bahariyelilerin hizmetinde! İstanbul, Ankara, İzmit, Antalya, Eskişehir, Adapazarı, Mersin, Adana, Denizli, İzmir, Tekirdağ ve Bursa’da faaliyet gösteren mağazalarına 43’üncüsünü ekleyen Tchibo, 26 Kasım Cuma günü yaptığı açılışta konuklarını ağırladı. Birbirinden lezzetli Tchibo kahvelerinin tadıldığı açılışta konuklar bol bol alışveriş yapma imkanı da buldu. Tchibo yeni mağazasıyla birlikte 12 ilde 43 mağazaya ulaşmış oldu.

Bahariye mağazasının açılışında konuşan Tchibo Genel Müdürü Şenay Küçük Tanşu “Tchibo markasını insanlar mağazalarının sıcak atmosferi ve her hafta yenilenen temaları ile tanıyor ve beğeniyor. Bu sebeple her mağazamız bizim için çok önemli. Mağazamıza gelenlerin rahat etmesi için bir aile ortamı yaratıyor ve kendilerini sıcak ortamda hissetmeleri için elimizden geleni yapıyoruz. Türkiye çapında büyümeye devam etmek ve Tchibo’yu sevenlerle daha da fazla lokasyonda buluşmak en büyük dileğimiz. Bu amaçla yeni yatırımlarımızla 2011’de de devam edeceğiz” dedi.


Geri Dön