20 / 04 / 2024

TeamFores'ten dinamik ofis tasarımı AvivaSA Dijital Garaj!

TeamFores'ten dinamik ofis tasarımı AvivaSA Dijital Garaj!

TeamFores Mimarlık’ın AvivaSA’nın Ümraniye’deki Genel Müdürlük binasının çatı katında tasarladığı “Dijital Garaj”, alışılagelmiş ofis algısından uzak dinamik ve yaratıcı bir çalışma anlayışıyla biçimlenmiş.



Farklı ölçek ve fonksiyonlarda mimari ve iç mimari projelere imza atan TeamFores Mimarlık’ın Türkiye’nin önde gelen sigorta şirketlerinden AvivaSA’nın Ümraniye’deki Genel Müdürlük binasının çatı katında tasarladığı “Dijital Garaj”, alışılagelmiş ofis algısından uzak, dinamik ve yaratıcı bir çalışma anlayışının endüstriyel tarzla buluştuğu bir kurguyla biçimlenmiş. 


Serter Karataban, 2010 yılı Ocak ayında Ceyda Atıcı ile birlikte Stüdyo Dinamo İçmimarlık Ltd. şirketini kurmuş ve aynı yıl Nisan ayında, Burak Aluminyum için yaptığı stand ile Yapı Endüstri Merkezi’nin düzenlediği geleneksel Yapı Fuarı’nda “Amacına En Uygun Fuar Standı Tasarımı” yarışmasında 3.’lük ödülünün sahibi olmuştur. Serter Karataban, aralarında İstanbul Teknik Üniversitesi, Muğla Üniversitesi, Akdeniz Üniversitesi, Işık Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Gedik Üniversitesi, TOBB Üniversitesi ve İSTEK Vakfı okullarının da bulunduğu çok sayıda okulda davetli mimar olarak mesleki seminerler de vermiştir. 15 Mart 2009 tarihinde, Yunanistan’dan gelen 50 kişilik bir grup öğrenciye, Türkiye’nin kaliteli mimari mirasını ve iklimin mimari üzerindeki etkilerini anlattığı bir konferans vermiştir, Tasarım Atölyesi Kadıköy (TAK) gibi organizasyonlarda da konuşmacı ve panelist olarak yer almış, birçok kez, yarışmalarda ve diploma projelerinde davetli jüri üyeliği görevlerinde bulunmuştur. Çalışmalarına halen TeamFores bünyesinde devam etmektedir. 




Geri Dön