26 / 04 / 2024

İletişim tasarımı ajansı Dijital Kalem, faaliyetlerine başladı!

İletişim tasarımı ajansı Dijital Kalem, faaliyetlerine başladı!

Müşterilerine kurumsal iletişim stratejilerine ve hedeflerine uygun, yayıncılık planlama, sosyal medya, basın iletişimi ve pazarlama hizmetleri sunacak iletişim tasarımı ajansı “Dijital Kalem” faaliyetlerine başladı



Genç ve dinamik ekibiyle Dijital Kalem, sosyal medya iletişimi ve yönetimi, e-dergi ve e-bültenler, kurumsal dergiler, basın bültenleri ve toplantıları, radyo ve internet reklamları, medya eğitimi, yöneticiler için iletişimde Türkçenin etkin kullanımı eğitimi ve kamuoyu araştırması danışmanlığı alanlarında hizmet verecek.

 

Müşterilerinin beklenti ve ihtiyaçlarına en iyi çözümü sunmayı, hedefe yönelik somut iletişimin hayat bulduğu tüm alanlarda hizmet vermeyi ve etkin iletişim çözümleri geliştirmeyi hedefleyen ajans, faaliyetlerini İstanbul’daki ofisinden yönetecek. Uluslararası ve yerli müşteri portföyüne dünyadaki iletişim standartlarına paralel olarak hizmet sunacak Dijital Kalem, iletişim ve yayıncılık alanında uzun yıllardır görev yapan Özkan Özbey ve deneyimli ekibiyle hizmet çıtasını yükseltmeyi hedefleyecek.

 

Ajans, sosyal medya alanında mecra analizi, hesapların açılması ve yönetimi, detaylı iletişim takvimi, içerik çalışmaları, proje üretimi, kriz yönetimi, seeding, monitoring ve raporlama alanında hizmet sunacak. Yayıncılık tasarımı ve yönetimi alanında uzman ekibiyle kurumsal ve sektörel dergilerin içerik tasarımı, uygulama ve dijital yayınlaması konusunda farklılık yaratacak. Basın iletişimi özelinde ise kurum, ürün ve hizmet ile ilgili tüm metinlerin hazırlanması, günlük, haftalık ve aylık yayınlar, TV kanalları, haber ajansları, radyolar, dijital medya ve sosyal ağlara ulaştırılması alanlarında iletişim çözümleri geliştirecek. Ajans ayrıca müşterilerini, sektörel analiz ve raporlar, rakip analizleri, ekonomik ve siyasal konjonktür analizleri, kamuoyu araştırması danışmanlığı, medya eğitimi, röportaj teknikleri ve yöneticiler için iletişimde Türkçenin etkin kullanımı seçenekleriyle besleyecek.


Geri Dön