26 / 04 / 2024

TEB İnovasyon Ödülü aldı!

TEB İnovasyon Ödülü aldı!

28-30 Kasım tarihlerinde düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında İnovasyon Ödülleri sahiplerini buldu. TİM tarafından düzenlenen İnovasyon Ödülleri'nde TEB, 'En yenilikçi KOBİ ve girişim bankacılığı ödülü'nü aldı..



Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından inovasyonun önemini anlatmak ve inovatif çalışmaları desteklemek amacıyla, 28-30 Kasım tarihlerinde düzenlenen Türkiye İnovasyon Haftası kapsamında İnovasyon Ödülleri sahiplerini buldu. Ocak ayında Türkiye'nin en kapsamlı Girişim Bankacılığı'nı hayata geçiren Türk Ekonomi Bankası (TEB), 'En Yenilikçi KOBİ ve Girişim Bankacılığı Ödülü'ne layık görüldü. Türkiye İnovasyon Haftası Ödül Töreni'nde konuşan TEB Yönetim Kurulu Üyesi Varol Civil, bu ödülün TEB'in 'danışman banka' yaklaşımıyla KOBİ ve Girişim Bankacılığı alanlarında yürüttüğü başarılı çalışmaların da bir göstergesi olduğunu söyledi. 


BAŞARI HİKAYELERİ YAZILIYOR 

TEB olarak, inovasyonu stratejik olarak ele alınması, toplumun tüm kesimleri tarafından sahiplenilmesi gereken bir konu olarak gördüklerini söyleyen Civil, "Yenilikçi iş fikirlerini ekonomiye kazandırmak hedefiyle Türkiye'nin en kapsamlı Girişim Bankacılığı'nı hayata geçirdik. Destekler sayesinde girişimcilerle birlikte başarı hikayeleri yazmaya başladık" dedi. 


Sabah Gazetesi


Geri Dön