26 / 04 / 2024

TEB Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin kredi borçlarını silecek!

TEB Soma'daki maden kazasında hayatını kaybedenlerin kredi borçlarını silecek!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Soma'daki maden kazasında hayatını kaybeden ve yaralanan bireysel müşterilerinin tüm kredi ve kredi kartları borçlarını silecek. Soma'daki tüm müşterilerinin ihtiyaç, konut, taşıt ve bireysel kredilerini de 3 ay erteleyecek...




Türk Ekonomi Bankası (TEB), Soma'daki maden kazasında hayatını kaybeden ve yaralanan bireysel müşterilerinin tüm kredi ve kredi kartları borçlarını silecek. Banka, Soma'daki tüm bireysel müşterilerinin ihtiyaç, konut, taşıt kredisi ve bireysel finansman kredileri de dahil olmak üzere tüm kredi ödemelerini de 3 ay erteleme kararı aldı.


TEB'den yapılan açıklamaya göre, Soma'daki maden kazasından etkilenen tüm bireysel müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda gerekli kolaylıkları sağlamak üzere çalışmaların sürdürüldüğü belirtildi.


TEB'in, kazada hayatını kaybeden ve yaralanan bireysel müşterilerinin tüm kredi ve kredi kartları borçlarını sileceği vurgulanan açıklamada, şunlar kaydedildi:


"TEB, Manisa Soma'daki tüm bireysel müşterilerinin ihtiyaç, konut, taşıt kredisi ve bireysel finansman kredileri de dahil olmak üzere tüm kredi ödemelerini 3 ay erteleme kararı almıştır. Bununla birlikte TEB, yine 3 ay boyunca Soma şubesinden sunulan Kredili Mevduat Hesabından faiz almayacaktır. Soma şubesinden verilmiş bireysel kredi kartları için de ödemeler ve bekleyen taksitler 3 ay ötelenmiştir. Tüm bunların yanı sıra kazadan etkilendiği tespit edilen ve bu kapsamın dışında olan müşterilerin de mağdur olmaması için gerekli aksiyonlar alınacaktır."



AA


Geri Dön