28 / 03 / 2024

TEB’den Molalı Konut Kredisi!

TEB’den Molalı Konut Kredisi!

TEB düzenli olarak gerçekleştirilen konut kredisi geri ödemelerine ara verebilme fırsatı sunuyor. İşte TEB’in Molalı Konut Kredisi detayları…



TEB düzenli olarak gerçekleştirilen konut kredisi geri ödemelerinde, her sene talep edilen 2 ay boyunca ara verebilme fırsatı sunuyor. Molalı Konut Kredisi, konut kredisi ödemelerine gecikme faizi olmadan yılda 2 defa ara vererek diğer ihtiyaçlara da para ayırabilme olanağı sağlıyor. TEB’in Molalı Konut Kredisi kapsamında mola fırsatlarından yararlanmak için konut kredisi ödemelerin normal dönemde geciktirilmiş olması da gerekiyor.

TEB Molalı Konut Kredisi Faiz

Kredi Pazarı'nda yer alan habere göre; TEB Molalı Konut Kredisi ürünü kapsamında 3-180 ay vade aralığında tek faiz oranı olan yüzde 2.58 oranı ile konut kredisi kullandırıyor. TEB’den 100 bin TL tutarda 120 ay vadeli konut kredisi hesaplama yapıldığında vade sonunda toplam geri ödeme miktarı 324 bin 800 TL ye varırken aylık ödemeler 2 bin 700 TL oluyor.

TEB Konut Kredisi Masrafları

TEB konut kredisine ek olarak en az 608 TL ekspertiz ücreti, 207 TL ipotek tesis ücreti ve ortalama olarak 960 TL sigorta masrafı almaktadır. TEB ayrıca 100 bin TL konut kredisi için 500 TL kredi tahsis ücreti uyguluyor.


Geri Dön