20 / 04 / 2024

TEB’den müjde geldi! Bir sene boyunca ücretsiz olacak!

TEB’den müjde geldi! Bir sene boyunca ücretsiz olacak!

TEB’in resmi internet sitesinden duyurulan yeni kampanyasına katılanlar şimdi hem bir senelik ücretsiz üyelik hem de 300 TL iade kazanacak. İşte detaylar…



Türkiye’de vatandaşlar tarafından sıkça tercih edilen Türk Ekonomi Bankası (TEB), yeni kampanyasını resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Banka tarafından yeni kampanyaya göre bir arkadaşını CEPTETEB’li yapan müşteriler bir yıllık hediye BluTV üyeliği kazanma fırsatı yakalayacak. Ayrıca davet kodu ile CEPTETEB’li olan müşteri ise banka kartı harcamalarından 300 TL’ye varan iade kazanma fırsatı yakalayacak.

İşte TEB’in bir yıllık hediye BluTV üyeliği kazandıran kampanyasının detayları…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön