26 / 04 / 2024

Tebernüş Kireçci'nin, Emlak Kulisi'nde konuğu Kemal Kızılhan!

 Tebernüş Kireçci'nin, Emlak Kulisi'nde konuğu Kemal Kızılhan!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'daki programı Emlak Kulisi'nde AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kızılhan'ı ağırlıyor



Türkiye'nin tek emlak konut uzmanı gazeteci Tebernüş Kireçci, Skyturk 360'da hafta içi her gün 11:30'da canlı yayında ekrana gelen programı Emlak Kulisi'nde AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Kızılhan'ı konuk ediyor.


Tebernüş Kireçci, konuğu Kızılhan'ı 08 Ağustos 2012 Çarşamba günü saat 11:30'da SKY Türk'te canlı yayınlanacak programda ağırlayacak. Kireçci ve Kızılhan'a soru sormak isteyen izleyiciler, sorularını www.tebernuskirecci.com.tr adresinden ulaştırabilir. 


Emlak Kulisi programının önceki bölümlerine ulaşmak isteyenlerin ise www.emlakkulisi.tv adresine giriş yapmaları yeterli...


AE Arma-Elektropanç hakkında:

AE Arma-Elektropanç, elektrik ve elektronik mühendisliğinin yanı sıra mekanik mühendisliği hizmetlerini de veren uluslararası ölçekte bir "teknik müteahhitlik" firmasıdır. 

2011 yılının Ekim ayında Arma Mühendislik Sanayi ve Ticaret A.Ş. ile Elektropanç Elektrik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. yetenek ve güçlerini birleştirerek AE Arma-Elektropanç Elektromekanik Sanayi Mühendislik Taahhüt ve Ticaret A.Ş.’yi kurdu.

AE Arma-Elektropanç, 2011 yılında elde ettiği yaklaşık 90 milyon Avro’luk cirosuyla alanında Ortadoğu bölgesinin en güçlü firmalardan biridir.

Türkiye’ye “teknik müteahhitlik” kavramını AE Arma-Elektropanç kazandırmıştır. 

Teknik müteahhitliğin açılımı;mekanik ve elektrik mühendisliğiyle tesisat işlerinin bir araya gelmesidir. Bina otomasyon sitemleri, genel seslendirme sistemleri, ısıtma ve soğutma tesisatları, haberleşme sistemleri, yangın alarm sistemleri ve daha birçok alan teknik müteahhitlik kapsamında yer almaktadır.

Teknolojik gelişmeler ve buna paralel olarak artan ihtiyaçlar sonucunda, teknik müteahhitlik kapsamındaki servislerin inşaat maliyetlerindeki payları da sürekli artmaktadır. Binaların; cinsi, sınıfı ve teknolojik değerlerine bağlı olarak, teknik müteahhitlik servislerinin yatırımlardaki payı değişkenlik gösterir. Bu servislerin bina maliyetlerindeki payını yüzde 30-40 aralığında olduğunu söylenebilir.

AE Arma-Elektropanç; Rusya, Dubai, Katar, Lübnan iştirakleri ve Azerbaycan, Abu Dhabi, Moskova şubeleri ile eski Sovyetler Birliği ülkeleri ve Orta Doğu’da faaliyetlerini tüm gücüyle sürdürmektedir.

Sürekli gelişim gösteren dünyamızdaki teknik yenilikleri, en ekonomik ve uygulanabilir şekilde, üreticiden bağımsız çözümlerle, müşterilerinin güvenilir, güçlü teknik partneri ve çözüm ortağı olarak sunmayı amaçlamaktadır.

AE Arma-Elektropanç; standart bir yaklaşım stratejisi yerine, bölgesel ve hatta global bir strateji izlemektedir. 

Global ve bölgesel trendlerin, müşteri beklentilerine yansımasını direkt olarak görebilmek ve reaktif çözümler üretebilmek, AE Arma-Elektropanç’ı bugün dünya devleri ile rekabet edebilecek noktaya taşımıştır.

AE Arma-Elektropanç’ın teknik müteahhitlik kapsamı altında yaptığı işler;

ºOrta gerilim şalt merkezleri 

ºAlçak gerilim elektrik dağıtım sistemleri ve tesisatları 

ºHaberleşme sistemleri ve tesisatları 

ºYangın alarm ve güvenlik sistemleri ile tesisatları 

ºÖzel Audio / Video sistemleri ve tesisatları 

ºGenel seslendirme sistemleri 

ºDiğer elektronik sistemler ve tesisatları 

ºEv otomasyon sistemleri ve tesisatları 

ºBina otomasyon sistemleri ve tesisatları 

ºIsıtma, havalandırma ve soğutma sitemleri ile tesisatları 

ºYangın müdahale sistemleri ve tesisatları 

ºSıhhi tesisat 

ºSu ve atık su temizleme sistemleri ve tesisatları

AE Arma-Elektropanç’ın Imtech Ortaklığı

2012’nin Mart ayında Hollanda merkezli halka açık teknik servis sağlayıcısı Imtech N.V. ile AE Arma-Elektropanç’ın çoğunluk hissesinin satışına yönelik bir anlaşma imzalandı. 

Imtech şu anda 28.600 çalışanıyla 5,1 milyar Avro’luk bir büyüklüğe sahiptır.

Imtech’in bu güne kadarki ağırlıklı faaliyetleri İngiltere, Orta Avrupa içinde olduğundan özellikle Doğu Avrupa, hızla büyüyen Rusya ve Orta Doğu gibi pazarlarda faaliyetlerini artırmak istemektedir. AE Arma-Elektropanç’ın bu ülkelerdeki etkinliği, Imtech’in yeni teknolojilerdeki yeterliliği ve finans gücü iki şirkete de ekstra büyüme sağlayacaktır.

AE Arma-Elektropanç olarak; trafik projeleri, yeşil stadyum projeleri ve data center için komple çözümleri müşterilere sunulmaya başlanmıştır. İleriki yıllarda; enerji tasarruflu bina ve şehircilik projeleri, alt yapı MEP servisi, teknolojik servis, bakım ve yüksek teknolojik çözümler gerektiren; petro kimya, su, atık su, çevre teknolojilerinde, AE Arma-Elektropanç’ın imzası daha fazla görülecektir.

AE Arma-Elektropanç’ın Son Projeleri

AE Arma-Elektropanç Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi’nin yeni yapılacak genel merkez binasının (Socar Tower) elektrik-elektronik işleri müteahhitliğini üstlendi. AE Arma-Elektropanç bu kapsamda Socar Tower’ın tüm elektrik altyapısını kuracak.

İçinde konferans salonları, ofisler, kafeterya-restoran ve spor salonunu barındıran Socar Tower kompleksi, Azerbaycan’ın başkenti Bakü’nün şehir merkezini uluslararası Haydar Aliyev Havalimanı’na bağlayan ana arter olan Heydar Aliyev Bulvarı üzerinde yükselecek.

AE Arma-Elektropanç son olarak Moskova/ Rusya’daki Avrupa’nın inşaatı devam etmekte olan en yüksek binası PLOT 16-A’nın elektromekanik işlerinin yapımını üstlendi. Ana müteahhitliğini ANT YAPI’nın yaptığı PLOT 16-A’nın elektromekanik işleri kontrat bedeli (KDV dahil) 80.5 milyon USD’dir.

Halen Avrupa’nın en yüksek binası olan “Capital City Moskow Tower” adındaki kuleyi, daha önce tamamlayıp teslim eden AE Arma-Elektropanç, PLOT 16-A işi ile kendi rekorunu kırmış olacak.

İstanbul’da Piri Reis Üniversitesi Denizcilik Fakültesi ve Uygulamalı Deniz Araştırma Merkezi’nin binasının teknik altyapısını üstlendi.

Dubai / Birleşik Arap Emirlikleri'nde bulunan ve toplam 51.000 m2 kapalı alanlı RIXOS THE PALM DUBAI Hoteli'nin tüm elektromekanik işleri ana yükleniciye başarıyla teslim edildi.


Geri Dön