25 / 04 / 2024

Tecno Camon 19 Neo Media market'te Mayıs indiriminde! 

Tecno Camon 19 Neo Media market'te Mayıs indiriminde! 

Mayıs sonu itibari ile Media market Tecno Camon 19 Neo'ya bomba indirim yapıyor. Özellikleri ile büyük bir pazara sahip olan telefon Mayıs ayı fiyat güncellemesi ile kullanıcılaırn ilgisini çekti. İşte Tecno Camon 19 Neo fiyatı ve özellikleri



Tecno Camon 19 Neo'nun özellikleri 

Ekran: Genellikle 6 inç ile 6.5 inç arasında değişen bir ekran boyutu ve geniş görüntüleme alanı sunan bir IPS LCD ekranı bulunabilir. Çözünürlük genellikle HD+ veya FHD+ olabilir.

İşletim Sistemi ve İşlemci: Android işletim sistemi (genellikle en son sürüm) ve MediaTek veya Qualcomm Snapdragon gibi bir işlemci kullanabilir. İşlemci genellikle dört veya sekiz çekirdekli olabilir.

Kamera: Genellikle çift veya üçlü arka kamera kurulumu bulunabilir. Ana kamera yüksek çözünürlüklü olabilir ve diğer kameralar genellikle geniş açılı veya derinlik sensörü gibi ek özelliklere sahip olabilir. Ön tarafta genellikle yüksek çözünürlüklü bir selfie kamerası bulunur.

Tecno Camon 19 Neo Media market te Mayıs indiriminde! 

Depolama ve Bellek: Genellikle 3 GB veya 4 GB RAM'e ve 32 GB veya 64 GB dahili depolama alanına sahip olabilir. Depolama genellikle microSD kartla genişletilebilir.


Geri Dön