19 / 04 / 2024

Tekfen Hep İstanbul Evleri ödeme koşulları!

Tekfen Hep İstanbul Evleri ödeme koşulları!

Firma: Tekfen Emlak Geliştirme

Proje: Hep İstanbul

11 blok şeklinde yükselen Hep İstanbul projesinde daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi. Tekfen Hep İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisiyle vadelendiriliyor.



Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile yükselen  Hep İstanbul  projesinde daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Ortak kullanım alanları arasında projede açık-kapalı yüzme havuzu, geniş peyzaj alanları, kapalı otopark, oyun alanları, basketbol-futbol-tenis alanları gibi ortak donatı alanları bulunuyor. 


İstanbul'un Esenyurt ilçesinde hayata geçirilen Hep İstanbul projesi 11 blok şeklinde yükseliyor. Proje  Tekfen Emlak Geliştirme  imzası ile inşa ediliyor.


Teslimlerin 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanan projede daire fiyatları dairelerin konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Projede daire fiyatları 267 bin TL'den başlıyor.


Tekfen Hep İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında yüzde 25 peşinatta, konut satış bedeli üzerinden yüzde 6 indirim fırsatı sağlanıyor. Projede 15 bin TL peşinatta, kalan kısım banka kredisiyle vadelendiriliyor. 


Telefon: 444 8 437

Web: www.hepistanbul.com.tr

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön