26 / 04 / 2024

Kalyon Deniz İstanbul Evleri ödeme koşulları!

Kalyon Deniz İstanbul Evleri ödeme koşulları!

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul

Kalyon Deniz İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında 24 ay taksit imkanı sağlanıyor. Daire tipi ve villa tipi konutların yer aldığı proje Keleşoğlu İnşaat imzası ile yükseliyor.



Kalyon Deniz İstanbul Evleri ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanılabiliyor. Proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu bölgesinde inşa ediliyor.


Deniz İstanbul Kalyon Yakuplu'da daire fiyatları 380 bin TL'den başlıyor, 800 bin TL'ye çıkıyor; villa fiyatları ise 1 milyon 300 bin TL 'den başlıyor, 2 milyon 600 bin TL'ye kadar ulaşıyor. 


Teslim tarihi 2016 yılı olarak belirlenen Beylikdüzü Kalyon Evleri'nde villalar 168 ile 385 metrekare, daireler 80 ile 167 metrekare arasında değişen büyüklüğe sahip.


Beylikdüzü Deniz İstanbul Konutları'nın sosyal donatı alanları; kafe-restoran, sosyal tesisler, su sporları merkezi, kumsal, açık ve kapalı yüzme havuzları, mağazadan oluşuyor. 


Kalyon Deniz İstanbul Evleri ödeme koşulları!

Yüzde 25 peşinatta, kalan bedelin banka kredisiyle vadelendirildiği Deniz İstanbul Beylikdüzü Kalyon Evleri'nde yüzde 50 peşinatta ise kalan yüzde 50'lik kısım 2 yıl taksit uygulanıyor.


Deniz İstanbul Kalyon adres: Marmara Mahallesi, Ulusum Caddesi, No:4/1 Yakuplu- Beylikdüzü


Deniz İstanbul Kalyon satış ofisi 

Telefon : 444 41 51

Web: http://www.kelesoglu.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön