28 / 03 / 2024

Tekirdağ Büyükşehir'de imar toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir'de imar toplantısı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı'nın gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.



 

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ile İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen brifing toplantılarına katıldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantılarda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Fatih Ünsal, Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Kaan Gaytancıoğlu ve Atabey Baytöre, Başkan Danışmanı Neşat Erdoğan, Personel A.Ş. Genel Müdürü Ali Osman Yaşar ile daire başkanları ve daire çalışanları yer aldı.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, ilk olarak Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığının brifingi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Deniz Bozdoğan, dairenin yatırım ve faaliyet programı, hiyerarşik yapısı ve çalışma sistemi hakkında detaylı bilgiler verdi.

Ardından düzenlenen İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı brifinginde de Daire Başkanı Dilşad Ergin, dairenin genel yapısı, 2014-2019 döneminde hayata geçirdikleri hizmet ve projeleri, yeni dönemde planlanan projeler ve çalışma sistemi ile ilgili bilgiler verildi.
 


Geri Dön