20 / 04 / 2024

Tekirdağ Süleymanpaşa'da tapu işlemleri hızlandı! 

Tekirdağ Süleymanpaşa'da tapu işlemleri hızlandı! 

Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi, ilçe genelinde yaşayan vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projeyi hayata geçirdi. Yeni uygulama ile emlak ve tapu bilgileri çevrimiçi olarak sorgulana bilinecek.



Tekirdağ Süleymanpaşa'da tapu ve emlak işlemlerinde yeni dönem başlıyır. Süleymanpaşa Belediyesi'nde yer alan habere göre, Süleymanpaşa Belediyesi ve Süleymanpaşa Tapu Müdürlüğü işbirliği gerçekleştirdi. Bu iş birlikle tapu işlemleri daha da kolaylaşacak.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel ile Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürü Orhan Erdoğan arasında imzalanan protokol ile tapu ve emlak bilgileri online ortama aktarılacak. Protokol ile  manpaşa’da yaşayan vatandaşların emlak ve borç bilgileri, Süleymanpaşa Tapu Müdürlüğü yetkilileri tarafından online olarak sorgulayabilecek. Böylelikle vatandaşlar bu bilgi için belediyeye gitmek zorunda kalmayacak. 

Tekirdağ Süleymanpaşa da tapu işlemleri hızlandı! 

YÜKSEL: “ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE HİZMETE GİRECEK” 

Yeni uygulamaya yönelik açıklama yapan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel, “Vatandaşlarımızın elektronik ortamda emlak beyan değerlerinin alınması yönünde yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında, Süleymanpaşa Tapu Müdürlüğümüz ile protokol imzaladık. Süleymanpaşa Belediyesi olarak Tapu ve Kadastro Edirne Bölge Müdürümüz Sayın Orhan Erdoğan ile karşılıklı olarak imzaladığımız protokol kapsamında; Süleymanpaşa İlçe Tapu Müdürlüğü görevlileri, vatandaşlarımıza ait emlak ve borç bilgilerini online olarak sorgulayabilecek ve bu sayede vatandaşlarımızın belediyeye gelmesine gerek kalmayacak. Önümüzdeki günlerde hizmete girecek sistemin, şehrimize ve kurumlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum,” şeklinde konuştu. 

Tapu işlemleri internet ortamına taşındı!


Geri Dön