26 / 04 / 2024

Teknik Yapı 6 projedeki ticari üniteleri satıyor!

 Teknik Yapı 6 projedeki ticari üniteleri satıyor!

Firma: Teknik Yapı

Proje: Deluxia Palace

Teknik Yapı, Kartal ve Ataşehir'de yer alan Deluxia Palace projesindeki ticari üniteleri teklif toplama usulü ile satışa çıkardı



Teknik Yapı, daire satışlarının tamamının gerçekleştiği  Deluxia Palace  projesindeki ticari üniteleri de satışa sundu. Batı Ataşehir’in merkezinde yer alan ve büyüklükleri 644 ile 796 metrekare arasında değişen yedi ticari birim 6,7 milyon liradan başlayan muhammen bedeller ile satışa çıkarıldı. 

Teknik Yapı'nın satışa sunduğu ticari ünitelerin bulunduğu projeler Deluxia Palace, Deluxia Suites, Uptwins Deluxe Residence, Uprise Elite Residence, Upcity Residence ve Upcity Center şeklinde sıralanıyor.

Ticari ünitelerin hepsi 149 ile 209 metrekare arasında bahçe kullanım alanına sahip. Projenin ödeme planında satın alımlarda peşin veya taksit seçenekleri sunuluyor. Projenin bu ay içinde teslim edilmesi planlanıyor.

Deluxia Palace projesinin sosyal donatıları arasında açık ve kapalı yüzme havuzu, fitness center, Türk hamamı, sauna, masaj odaları, plates merkezi, yürüyüş parkuru, koşu parkuru, basketbol sahası, çocuk klübü, TV odası, kütüphane, dinlenme odası, toplantı odası ve site lokali yer alıyor. 


0216 688 78 78

http://www.teknikyapi.com

Gülay ODABAŞI



projeye sor



Geri Dön