23 / 04 / 2024

Teknik Yapı’dan yüzde 25 kazanç fırsatı!

Teknik Yapı’dan yüzde 25 kazanç fırsatı!

Teknik Yapı, ekonomiyi canlandırmak için iki bakanlığın başlattığı çalışmaları birleştirerek konutta indirim kampanyası başlattı. Kampanya, daire almak isteyenlere yüzde 25 avantaj fırsatı sunuyor.



Çevre ve Şehircilik Bakanlığı önderliğinde başlatılan  "Türkiye İçin Kazanç Vakti" ile Hazine ve Maliye Bakanlığı önderliğinde başlayan "Enflasyonla Topyekûn Mücadele" programlarının avantajlarını tek bir çatı altında birleştiren Teknik Yapı, daire almak isteyenlere toplamda yüzde 25 avantaj sağlayan yeni bir satış programını başlattı.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre "Ekonomiyi canlandırmak ve tüketiciye fayda sağlamak için iki bakanlığın özverili çalışması bize feyz verdi" diyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasında uygulanan yüzde 10 indirime ek olarak Enflasyonla Topyekûn Mücadele programı kapsamında hazırlanan yeni ödeme planıyla artı yüzde 10 seviyesinde ek indirim yapılacağını dile getirdi. 

Yeni ödeme programıyla daire almak isteyenlerin yüzde 25 daha fazla tasarruf yapacağını da sözlerine ekleyen Durbakayım, "500 bin liralık bir daireyi almak isteyenler 120 ay sonunda ödemiş olacakları 640 bin liralık tutarı, yeni başlattığımız uygulamada 72 ay sonunda 485 bin lira olarak ödeyecek ve yaklaşık 155 bin lira avantaj sağlamış olacak" dedi.


Web: http://www.teknikyapi.com/


Geri Dön