26 / 04 / 2024

Teknik Yapı'dan yüzde 30 indirim ara ödeme yok kampanyası!

Teknik Yapı'dan yüzde 30 indirim ara ödeme yok kampanyası!

Kamu bankalarının gayrimenkul piyasasını eski dinamiklerine kavuşturma çabasına destek veren Teknik Yapı yeni bir kampanya başlattı. 



Teknik Yapı, Ziraat Bankası'nın konut kredi faizini yüzde 1.28'e indirmesiyle birlikte ortaya çıkan 0.21 baz oranındaki avantajı, müşterilerine daha fazla indirim, ara ödemesiz taksit olarak yansıtıyor.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre şirket, 2018 fiyatlarıyla satışta olan daire fiyatlarındaki indirim oranını yüzde 30'a çıkardı ve ara ödemeleri de kaldırdı. Ayrıca öz sermayesini devreye sokan Teknik Yapı, 120 ay vadeye uzattığı konut kredi faiz oranını da yüzde 0.98'e çekti.

"Gayrimenkul sektörünün içinde bulunduğu durgunluğu aşmak için atılan her adıma destek vermek bizim önceliğimizdir" diyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Gün elbirliği yapma günüdür. Gün, uygun şartlarda konut ihtiyacı olanların talebini karşılama günüdür. Devletimizin en büyük kurumları, bu konuda ilk adımı atarak bize öncülük ediyorsa, biz de buna destek vermeliyiz" diye açıklama yaptı. 


Geri Dön