28 / 03 / 2024

Teknosa İstanbul'da 61 mağazaya ulaştı!

Teknosa İstanbul'da 61 mağazaya ulaştı!

Teknosa, Exxtra konseptindeki 1900 metrekarelik Acıbadem Akasya AVM ve de 327 metrekarelik Alibeyköy White Hill mağazalarının açılışını gerçekleştirerek İstanbul genelindeki mağaza sayısını 61 'e çıkardı...



ELEKTRONİK perakende şirketi Teknosa, 2 mağaza daha açarak İstanbul'da 61 mağazaya ulaştı. Teknosa, Exxtra konseptindeki 1900 metrekarelik Acıbadem Akasya AVM ve 327 metrekarelik Alibeyköy White Hill mağazalarının açılışını gerçekleştirerek İstanbul genelindeki mağaza sayısını 61 'e çıkardı. 

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, Türkiye'nin dört bir yanında "Herkes için Teknoloji" felsefesiyle tüketicileri son teknolojilerle buluşturmaya ve her yerde olmaya devam ediyor. Teknosa, İstanbul Acıbadem Akasya AVM'de açtığı iki katlı mağazası ve Alibeyköy White Hill mağazası ile İstanbul'da 61, Türkiye genelinde 298 mağazaya ulaştı. 


İstanbul Acıbadem Akasya AVM ve Alibeyköy White Hill açılışları ile büyümesini sürdüren Teknosa, teknoloji severlere son model teknolojilere avantajlı fiyat ve hizmetlerle ulaşma imkanını sunuyor. 

Türkiye'nin 77 ilindeki 298 mağazası veteknosa.com web sitesi ile faaliyet gösteren Teknosa, 2014 yılında mevcut mağaza alanlarına ek olarak 30 bin metrekarelik daha yatırım yapmayı hedefliyor. 


Ticari Hayat


Geri Dön