20 / 04 / 2024

Teknosa'da Canon EOS M6 dijital fotoğraf makinesi 2800 TL indirim! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'da Canon EOS M6 dijital fotoğraf makinesi 2800 TL indirim! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan Canon EOS M6 dijital fotoğraf makinesine 2800 TL indirim geldi. Peki, Canon EOS M6 dijital fotoğraf makinesi fiyatları ne kadar oldu? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Canon EOS M6 dijital fotoğraf makinesi 2800 TL indirimli fiyatıyla Teknosa'da dikkat çekmeye devam ediyor. Canon EOS M6, hareket halindeyken hayatınızın üstün görüntülerini ve 4K filmlerini çekmenizi ve kolay bir şekilde paylaşmanızı sağlayan teknolojiyle donatılıyor. Görün, çekin 14 fps'ye ulaşan kare hızlarıyla tepki vermek, odaklanmak ve çekim yapmak için ışık hızındaki bu fotoğraf makinesiyle uçup giden anları zamanında yakalayabilirsiniz. EOS M6 fotoğraf makinesi, taşınabilir tasarımı sayesinde neredeyse her yere götürülebilir. Bu cihaz, hayatınızı belgeleyebileceğiniz ve günlük yaratıcı anları keşfedebileceğiniz mükemmel bir fotoğraf makinesidir.

Teknosa da Canon EOS M6 dijital fotoğraf makinesi 2800 TL indirim! İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Canon EOS M6 dijital fotoğraf makinesi ile uçup giden anları yakalayabilirsiniz sokakta fotoğraf çekerken veya yaratıcı seyahat fotoğraf çekimi sırasında hayat hızla akıp gidiyor. 14 fps'ye ulaşan kare hızları veya hareketli nesneleri son derece net bir şekilde yakalayan tam otomatik odaklama ile 30 fps RAW seri çekim özelliğini kullanarak hiçbir anı kaçırmanız izin vermiyor. Gece ve gündüz mükemmel görüntü kalitesi Maksimum ISO 25.600 hassasiyet sayesinde düşük ışıkta bile ayrıntılı, atmosferi yansıtan mükemmel 32,5 megapiksel görüntüler elde edebilirsiniz. Kırpma, işleme ve yeniden boyutlandırma işlemlerinde de görüntü kalitesini koruyabilirsiniz.

Peki, Canon EOS M6 fotoğraf makinesi fiyatları ne kadar oldu? Özellikleri neler? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Geri Dön