25 / 04 / 2024

Teknosa'da ayağınızı yerden kesecek elektrikli bisiklet kampanyası başladı! İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Teknosa'da ayağınızı yerden kesecek elektrikli bisiklet kampanyası başladı! İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi!

Pedal desteği ile normal bisikletlerle sağlayacağınız hızın iki katına erişmenize sağlayan elektrikli bisikletler yaza özel fiyatlarla Teknosa'da satışta! Peki, Teknosa'da elektrikli bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Yaz mevsiminin gelmesi ile beraber pek çok kişi elektrikli bisikletlerin fiyatlarını araştırmaya başladı bile! Elektrikli bisikletler, pedal desteği ile normal bisikletlerle sağlayacağınız hızın iki katına erişmenize sağlayan elektrikli bisikletler yaza özel fiyatlarla Teknosa'da satışta!

Trafikten kurtulmak ve yaz günlerinde yeni bir aktivite için biçilmiş kaftan olan elektrikli bisikletlere olan ilgi son zamanlarda oldukça fazla!Teknosa da ayağınızı yerden kesecek elektrikli bisiklet kampanyası başladı! İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi!Çevreye zarar vermeyen elektrikli bisikletler trafik derdine son veriyor! Gittikçe artan elektrikli bisiklet talebine karşılık Teknosa, internet sitesinde özel yaz fırsatlarını sundu! Kampanya kapsamında elektrikli bisikletlere inanılmaz fiyatlarla sahip olabilirsiniz!

Teknosa'nın kampanya kapsamında uygun fiyatlı satışını yaptığı elektrikli bisikletler arasında Maserati, RKS ve Soultech gibi markalar bulunuyor.

Peki, Teknosa'da elektrikli bisiklet fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön