27 / 04 / 2024

Dobloyu bırakın Ford Tourneo Connect'e bakın! Temmuz'a özel fiyatları kaçırmayın! İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Dobloyu bırakın Ford Tourneo Connect'e bakın! Temmuz'a özel fiyatları kaçırmayın! İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Ticari araç satın almak isteyen sürücüler tarafından en çok araştırılan modellerden biri olan Ford Tourneo Connect'in Temmuz ayına özel fiyatları resmen belli oldu. Peki, Ford Tourneo Connect fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...



Ticari araç satın almak isteyen sürücüler tarafından en çok araştırılan modellerden biri olan Ford Tourneo Connect'in Temmuz ayına özel fiyatları resmen belli oldu.

Ford Tourneo Connect, esnek koltuk sistemiyle dikkat çekiyor. Ayrıca, standart ve opsiyonel olarak sunulan eşsiz pek çok teknolojiyle ön plana çıkan Ford Tourneo Connect, Kullanıcı dostu sistemlere sahip. Kullanıcı dostu sistemleri ile  direksiyondan elinizi çekmeden her daim bağlantıda kalmanıza, hızınızı kontrol ederek izlemenize ve hatta etrafınızdaki yayaları korumanıza olanak sağlıyor.

Ford Tourneo Connect fiyatları ne kadar? En ucuz ticari araç! İşte 17 Nisan 2022 fiyat listesi...Ford Tourneo Connect, sürücülerin hız kontrolünü artırmak ve böyece yola daha fazla adapte olmalarını sağlamak için üretilen Akıllı Hız Sınırlandırıcı sistemini de bünyesinde bulunduruyor.

1.5 EcoBlue dizel motoru ile kalitesine kalite katan Ford Tourneo Connect, 8 vitesili otomatik şanzımıyla rakiplerinin bir adım önüne geçiyor. Tourneo Connect, Gerektiği zaman otomatik şekilde yanan ön farlarıyla pek çok kişinin kalbini kazandı. Otomatik Park Sistemi'ne sahip olan Tourneo Connect,  aracı yönlendirerek paralel veya dikey alanlara park etmenize yardımcı olur.

Peki, Ford Tourneo Connect fiyatları ne kadar? İşte 8 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Geri Dön