19 / 04 / 2024

Teknosa’dan çamaşır ve kurutma makinesi alanlara indirimli airfryer! 30 Nisan 2023 fiyat listesi...

Teknosa’dan çamaşır ve kurutma makinesi alanlara indirimli airfryer! 30 Nisan 2023 fiyat listesi...

Teknosa’da Electrolux çamaşır ve kurutma makinesi alanlara indirimli airfryer (yağsız fritöz) kampanyası devam ediyor. Teknosa uyguladığı indirimle tüketicilere tam bin 900 TL avantaj sunuyor. Peki, Teknosa'da Electrolux çamaşır makinesi ne kadar? İşte detaylar...



Teknosa’da Electrolux çamaşır ve kurutma makinesi alanlara indirimli airfryer (yağsız fritöz) kampanyası devam ediyor. Teknosa uyguladığı indirimle tüketicilere tam bin 900 TL avantaj sunuyor.

 Teknosa’dan çamaşır ve kurutma makinesi alanlara indirimli airfryer! 30 Nisan 2023 fiyat listesi...

Elektronik ve beyaz eşyanın önemli adresi Teknosa’dan kaçırılmayacak bir fırsat daha... Teknosa'da şimdi seçili Electrolux çamaşır ve kurutma makinesi alışverişlerinde birlikte alınan 3 bin 199 TL değerindeki Electrolux E5AF1-4GB Airfryer'in fiyatı sepette uygulanan indirimle bin 299 TL’ye düşüyor.  26 Nisan'da başlayıp 15 Mayıs'a kadar devam edecek kampanya sadece Teknosa.com'da geçerli.

Dayanıklı ve uzun ömürlü olduğu kadar tasarımıyla da dikkat çeken Electrolux çamaşır ve kurutma makineleri bütçe dostu enerji tüketimiyle büyük avantaj sağlıyor.

Electrolux E5AF1-4GB AirFryer Yağsız Fritöz ise sağlıklı ve lezzetli yemek yapmak isteyenleri cezbediyor. Çünkü çok sevilen kızarmış yemeklerin yağsız veya çok az yağla çıtır çıtır olmasını sağlıyor. Patates kızartması, tavuk, kek, pizza ve sebze pişirme seçenekleri sunuyor. Sepet tasarımı dış kase ve iç sepetten oluşuyor. Pişirme sona erdiğinde hazne yağ veya istenmeyen yemek sularını hapsederken; pişirme sepeti kolayca çıkarılabiliyor.

Teknik Özellikler
Çıkarılabilinir Hazne: Var
Güç: 1350 W
Kapasite: 2,8 Litre
Zamanlayıcı: Var
Zaman Ayarlama: 0-60 Dakika
Max Isı Ayarı: 200 Derece
Fonksiyonlar: Kızartma, Pişirme, Izgara
Kontrol Paneli: Mekanik
Renk: Granit Siyah
Garanti Süresi: 2 Yıl

Peki, Teknosa'da Electrolux kurutmalı çamaşır makinesi ne kadar? Electrolux EW9F161BT Çamaşır Makinesi kaç TL? Electrolux EW7F249PST Çamaşır Makinesi kaç TL? Electrolux EW7WO349ST Kurutmalı Çamaşır Makinesi fiyatı ne kadar?

 


Geri Dön