20 / 04 / 2024

Teknosa'dan güzel haber! Galaxy Z Flip4'de dev kampanya başladı! 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan güzel haber! Galaxy Z Flip4'de dev kampanya başladı! 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türkiye'nin önde gelen tekno marketlerinden biri olarak tanınan Teknosa, Galaxy Z Flip4'e özel kampanyasını duyurdu. Peki, Samsung Galaxy Z Flip4 özellikleri ve fiyatı nedir? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...



Türkiye'nin önde gelen tekno marketlerinden biri olarak tanınan Teknosa, Galaxy Z Flip4'e özel kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında  Galaxy Z Flip4 Akıllı Telefon ile Birlikte Samsung Galaxy Watch4 Akıllı Saat sepette 1.499TL olacak.

Kampanyadan faydalanabilmek için Galaxy Z Flip4 Akıllı Telefon ile Galaxy Watch4 Akıllı Saat'in sepete eklenmesi ve Sepetinize Özel kampanyalar alanından "Seçili Samsung Galaxy Akıllı Telefon Alımlarında Samsung Galaxy Watch4 Classic Akıllı Saat Sepette 1.499TL!" kampanyasının seçilmesi gerekiyor.

Yeni katlanabilen telefon Samsung Galaxy Z Flip4'e dev kampanya! Bu fırsatı kaçırmayın! 11 Ağustos 2022 fiyat listesi...KAMPANYA AYRINTILARI!

  • Kampanya yalnızca satıcısı Teknosa olan ürünlerde geçerlidir.
  • Kampanyadan her bir müşteri yalnızca bir kez yararlanabilir. Aynı müşterinin kampanya kapsamında birden fazla ürün satın aldığı tespit edildiği takdirde ilk siparişten sonraki siparişler iptal edilecektir.
  • Kampanya diğer sepet kampanyaları ile birleştirilemez.
  • Kampanya Teknosa.com'da geçerlidir.
  • Kampanya 100 adet Samsung Galaxy Watch4 Classic Akıllı Saat ​​​​​​ile sınırlıdır.
  • Kampanyadan yararlanılarak satın alınan ürünler ayrı ayrı iptal/iade edilemez. Kampanyalı siparişlerdeki herhangi bir ürün iptal edildiğinde kampanya koşulu sağlanamadığından siparişte yer alan diğer ürünler de iptal edilecektir. İade işlemlerinde ise tüm ürünlerin gönderimi zorunludur.
  • Teknosa kampanyayı haber vermeksizin değiştirme ve bitirme hakkını saklı tutar.

Peki, Samsung Galaxy Z Flip4 özellikleri ve fiyatı nedir? İşte 20 Ekim 2022 fiyat listesi...


Geri Dön