20 / 04 / 2024

Teknosa'dan hafta sonuna özel 3.000 TL'ye varan anında indirim!

Teknosa'dan hafta sonuna özel 3.000 TL'ye varan anında indirim!

Teknosa zaman zaman yaptığı kampanyalarla alıcılara uygun fırsatlar sunmaya devam ediyor. Tekno market zinciri son olarak hafta sonuna özel bir çok üründe indirime gitti. İşte detaylar...



Türkiye'de en çok tercih edilen tekno marketler arasında yer alan Teknosa, yaptığı kampanya ve indirimlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Teknosa son olarak hafta sonuna özel indirim kampanyası başlattı. 8-10 Ekim tarihleri arasında Teknosa'nın internet sitesi üzerinden alışveriş yapan kişilere özel 5 bin Türk Lirası ve üzeri alışverişlere 350 Türk Lirası, 10 bin Türk Lirası üzeri alışverişlerde bin Türk Lirası ve 25 bin Türk Lirası üzeri alışverişlerde sepette 3 bin Türk Lirası indirim uygulanacak. 

Kampanyalı ürünler hangileri?

Kampanya kapsamında indirime girecek ürünler arasında cep telefonları, televizyonlar ve uygu alıcıları, giyilebilir aksesuarlar, notebook ve tabletler, bilgisayar monitörleri ve yazıcılar, elektrikli ev aletleri, kişisel bakım ürünleri, beyaz eşyalar, dijital görüntüleme aletleri, konsollar ve konsol aksesuarları ile oyunları gibi pek çok seçenek bulunuyor.

Kampanya dışında kalan ürünler hangileri?

Fakat Iphone 11, IPHONE 14 PRO, IPHONE 14 PLUS, IPHONE 14 PRO MAX, IPHONE 14, Apple Watch SE, Apple Watch Series 8, Apple Watch Ultra, Apple Watch SE-8 Ultra, Seçili iPhone 13, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi Redmi Note 11, SAMSUNG GALAXY A52, SAMSUNG GALAXY A52s, SAMSUNG GALAXY A13, SAMSUNG GALAXY A32, Oyun Konsolları, Dyson Marka Ürünler, Airfryer, Oral-B İO Şarjlı Diş Fırçaları, Apple ve Monster Markalı Notebook ve Tabletler, Apple Markalı Aksesuarlar, HDD, SSD, Hediye ve Ödeme Kartları kampanya kapsamı dışında tutuldu.


Geri Dön