25 / 04 / 2024

Teknosa'dan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya karşı konulamaz şok indirim ve Samsung Galaxy Watch 4 hediye!

Teknosa'dan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya karşı konulamaz şok indirim ve Samsung Galaxy Watch 4 hediye!

Teknosa, müşterilerine harika bir fırsat sunuyor! Samsung'un en sevilen amiral gemisi telefonu Galaxy S22 Ultra'ya büyük bir indirim ile birlikte Samsung Galaxy Watch 4 40 MM hediye ediliyor.



Teknosa, 21-31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli olacak yeni bir kampanya duyurdu. Kampanya kapsamında, Samsung Galaxy S22 ve S22 Ultra akıllı telefon satın alan müşterilere Samsung Galaxy Watch4 40mm veya Watch4 Classic 46mm akıllı saat hediye edilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin, sepetlerine hem telefon hem de saat eklemeleri gerekiyor.

Samsung Galaxy S22 Ultra'ya Carrefoursa'dan çılgın indirim! 7 Ocak 2023 fiyat listesi...

Ayrıca Sepetinize Özel kampanyalar alanından "Samsung Galaxy S22 ve S22 Ultra Akıllı Telefon Alımlarında Samsung Galaxy Watch4 40mm veya Watch4 Classic 46mm Akıllı Saat Sepette Hediye!" kampanyasını seçmeleri gerekiyor. Kampanya yalnızca Teknosa'dan yapılan alışverişlerde geçerlidir ve her müşteri kampanyadan yalnızca bir kez yararlanabilir. Kampanya diğer sepet kampanyaları ile birleştirilemez ve stoklarla sınırlıdır. Teknosa, kampanyayı haber vermeksizin değiştirme veya sonlandırma hakkını saklı tutuyor.

Samsung Galaxy S22 Ultra, özellikleri ve performansı ile göz dolduran bir akıllı telefon. 6.8 inçlik Dinamik AMOLED ekranı, 120 Hz yenileme hızı, 5nm işlemci ve 8K video çekim özellikleri ile kullanıcıların beklentilerini karşılamak üzere tasarlanmıştır. Ayrıca, cihazın arka yüzünde dört kamera sensörü yer almaktadır. 108 MP çözünürlüklü en üstteki kamera sensörü, harika görüntü kalitesi sunmaktadır.

Teknosa'dan Samsung Galaxy S22 Ultra'ya karşı konulamaz şok indirim ve Samsung Galaxy Watch 4 hediye!... Sakın kaçırmayın... İşte 30 Mart 2023 fiyat listesi...


Geri Dön