29 / 03 / 2024

Teknosa'nın anneler günü projesi ödül aldı!

Teknosa'nın anneler günü projesi ödül aldı!

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lider kuruluşu Teknosa’nın Anneler Günü için hazırladığı “Son Teknoloji Annem” videosu, Kristal Elma Yaratıcılık Ödülleri’nde Viral Proje / Dayanıklı Tüketim kategorisinde ödül aldı...



Teknosa’nın Anneler Günü Kampanyası  “Son Teknoloji Annem”,  bu yıl 25.’si düzenlenen ve ilk defa 4 günlük bir festival olarak gerçekleştirilen Kristal Elma Yaratıcılık Festivali’nde büyük ses getirdi. Festival kapsamında düzenlenen Kristal Elma Ödülleri töreninde ise Viral Proje / Dayanıklı Tüketim kategorisinde Kristal Elma’ya layık görüldü.  

 

41?29!’un hazırladığı Anneler Günü Projesi ile Teknosa spesifik bir teknoloji ürünü ve hizmeti üzerinden tüketicilere dokunmak yerine onlara daha duygusal bir yerden,  annelere özgü teknolojik özelliklerin anlatıldığı bir viral video ile ulaştı. Kampanya, “Kadınlar teknoloji içinde değillerse, onların içerisindeki teknolojiyi nasıl anlatırız?” sorusuna verdiği samimi ve esprili cevap sayesinde önce milyonlarca izleyici gözünde beğeni kazandı, sonra da Kristal Elma jürisinin kalbini fethetti.

 

Sosyal medyada büyük ilgi gören Teknosa viral videosunun linkini sadece Facebook üzerinden tam 267.516 kişi paylaştı. Video Facebook’ta toplam 51.053.338 milyon izlenme sayısına ulaştı.  Twitter’da videonun linki toplam 11.913 tweette yer aldı.



Geri Dön