29 / 03 / 2024

Tekyön Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!


Tekyön Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt ve Madencilik Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.



Tekyön Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt ve Madencilik Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz tarafından kuruldu.

Tekyön Hafriyat Nakliyat İnşaat Taahhüt ve Madencilik Limited Şirketi konusu:

Şirket her türlü hafriyat işlerini yapar, yaptırır, gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırır. Şirket resmi ve özel kurumlarda açılacak hafriyat ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Şirket konusu ile ilgili araç alır, kiralar, ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. Şirket konusu ile ilgili her türlü nakliyat faaliyetlerine katılır. Şirket yurt içinde ve dışında her nevi kara, hava ve deniz nakil vasıtaları ile yük ve eşya taşımacılığı, nakliye komisyonculuğu yapar. Şirket faaliyeti ile ilgili her türlü nakil vasıtaları alır, satar, kiralar ve kiraya verir. Şirket her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapar, satar, kendi hesabına arazi ve arsalar alır bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapar. Şirket inşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alımını, satımını, ithalat ve ihracatını yapar. Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapar ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa eder ve kiraya verir. Şirket Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapıların her türlü inşaat işlerini anahtar teslimi taahhüt eder. Şirket prefabrike inşaat ve meskenler yapar, yaptırır ve bunları satar, kiraya verir. Şirket her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapar. Şirket her türlü elektrikli ve elektronik kontrol aletleri, elektronik devre elemanları, iletken, yarı iletken ve entegre devre elemanları, mikroçipler ve bunların birleştirme elemanlarının alım, satımı ile ithalat ve ihracatını yapar. Şirket yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaatın elektrik tesisatını yapar, yaptırır, taahhütlere girer, bu işler için gerekli organizasyonları kurar. Şirket yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata, somun, gijon, bağlantı elemanlarının alımını, satımını, imalatını, ithalatını, ihracatını ve ticaretini yapar. Şirket kendi faaliyet alanıyla ilgili madencilik işleriyle uğraşır. Şirket yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartır, işletir, satın alır ve kiraya verir. Şirket maden arama ruhsatnamesi alır, maden arar, işletme hakkı talep eder.


Geri Dön