28 / 03 / 2024

Tekzen Lüleburgaz'da express mağaza açtı!

Tekzen Lüleburgaz'da express mağaza açtı!

Ekonomik krize meydan okuyan Tekzen, 2010 yılında tam 50 mağaza açacak.



`Express'lerin hedefi 2010'da 50 mağaza...

Tekzen'in geçtiğimiz yıl yeni başlattığı "mahallenize komşu geldik" konseptli "Express" mağazalarının 5.'si Kırklareli Lüleburgaz'da açıldı.

MAĞAZA açtığı illerde müşterilerine alternatif yaşam alanları yaratan ve 81 ile ürün ulaşımında rekor seviyede ilerlemeye devam eden Tekzen, yeni konsepti "Express"lerle de daha fazla müşteriye ulaşıp, daha avantajlı alışveriş imkanı sunmayı hedefliyor.

Tekzen; 2009 yılında İstanbul Esenyurt, İstanbul Mimaroba, İzmit Sapanca ve Adapazarı Hendek'te açtığı "Express" mağazalarının ardından 2010 yılına ilk "Express" girişimini Kırklareli Lüleburgaz'da yaptı. Tekzen Yöneticileri'nin katıldığı Lüleburgaz Express Mağazası, geçtiğimiz hafta sonu açıldı... Kırklareli Tema Temsilcisi ve gönüllülerinin de standıyla destek verdiği açılışa halkın ilgisi büyüktü.

"SIRADA SAFRANBOLU MAĞAZASI VAR"

Açılışta konuşma yapan Tekzen Ceo'su Murat GİGİN; "Her ilde bir Tekzen" sloganıyla 15 yıldır yolumuza tam gaz devam ediyoruz. Geçtiğimiz hafta ise Türkiye genelinde Express'lerden hariç 38. mağazamızı Mersin'de açtık. 2009'da başlattığımız yeni konseptimiz mahalle aralarında "Tekzen Express" konseptli mağazalarımıza bu yıl ağırlık vereceğiz. Bugünkü açtığımız Lüleburgaz Mağazası da Tekzen Express'lerin 5.'si oluyor. Tekzen'in bu yılki hedefi ise "express'leri 50, genel Tekzen mağaza sayısını da 50'ye tamamlayıp, 100 mağaza ulaşmak. Şubat ayında açacağımız mağaza rotamızda ise Safranbolu yer alıyor" dedi.
Bugün

Geri Dön