18 / 04 / 2024

TEM Otoyolu'nun kapatılan şeritleri trafiğe açıldı!

 TEM Otoyolu'nun kapatılan şeritleri trafiğe açıldı!

Ayamama Deresi'ndeki ıslah çalışmaları nedeniyle TEM Otoyolu'nun kapatılan şeritleri trafiğe açıldı. Böylece TEM Otoyolu ana gövdesinde trafiğe kapalı şerit kalmadı. Ayamama Deresi'ndeki çalışmaların da planlanandan önce bitmesi bekleniyor



Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü'nün ihale ettiği bakım, onarım, asfaltlama ve ıslah çalışmaları devam ediyor. Yüklenicisi İSFALT A.Ş. olan Haliç Köprüsü'nün bakım ve onarımı ile asfaltının yenilenmesi çalışmaları, planlanandan 9 gün önce bitirilmişti. Haliç Köprüsü'yle eşzamanlı başlayan Ayamama Deresi'nin ıslahı ile ilgili çalışmalarda da programın önünde gidiliyor.


Islah çalışmalarını yürüten İSFALT ekiplerinin, çalışma yapılan kısımları asfaltlamasıyla TEM Otoyolu'nun ana gövdesinde kapalı şerit kalmadı ve otoyol çift yönlü olarak ulaşıma açıldı. Böylelikle Haliç Köprüsü'nün tamamen ulaşıma açılmasıyla rahatlayan D-100 Karayolu'ndan sonra, TEM Otoyolu ana gövdesindeki trafik de normal seyrine dönmüş oldu. Bu arada Mahmutbey Kavşağının, Basın Ekspres Yolu Atatürk Havalimanı-Başakşehir istikametinden gelip Edirne istikametine dönen kolu da trafiğe açıldı.

Zaman


Geri Dön