25 / 04 / 2024

Tema İstanbul Atakent daire fiyatları!

Tema İstanbul Atakent daire fiyatları!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile inşa edilen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi. Tema İstanbul Atakent daire fiyatları 361 bin TL'den başlıyor.



Toplam 3 bin 531 adet daireden meydana gelen projede daire büyüklüklerinin minimum 68 metrekareden başlayıp, maksimum ise 202 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği proje toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.


Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur imzası ile inşa edilen projede ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan kısım için banka kredisi kullanılabiliyor.


Ortak kullanım alanları arasında Tema İstanbul Atakent projesinde spor alanları, sauna, fitness center, otopark, tema park,  yüzme havuzu, güvenlik yer alıyor.


Tema İstanbul Atakent daire fiyatları 361 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Dairelerin fiyatları konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Halkalı ilçesine bağlı Atakent'te inşa ediliyor.


Telefon: 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön