25 / 04 / 2024

Tema İstanbul Halkalı satılık!

Tema İstanbul Halkalı satılık!

Firma: Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur

Proje: Tema İstanbul

Banka kredisine uygun olarak satışlarına devam eden proje toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanına sahip. Tema İstanbul Halkalı satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık göstererek dizayn edildi.



Ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde kalan kısım için banka kredisi kullanılabilen proje  Artaş, Öztaş, Mesa, Kantur   imzası ile inşa ediliyor. Projede daire teslimleri bu yıl Temmuz ayı olarak belirlendi.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği  Tema İstanbul  Halkalı projesi toplam 3 bin 531 adet daireden meydana geliyor.


Toplam 1 milyon 550 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen projede dairelerin büyüklükleri minimum 68 metrekareden başlıyor, maksimum ise 202 metrekareye kadar yükselerek dizayn edildi.


Tema İstanbul Halkalı projesinde ortak alanlar arasında spor alanları, sauna, fitness center, otopark, tema park,  yüzme havuzu, güvenlik yer alıyor.


Tema İstanbul Halkalı satılık daire fiyatları 361 bin TL'den başlıyor. Dairelerin fiyatlarının konutların metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösterdiği proje İstanbul'un Halkalı ilçesine bağlı Atakent'te inşa ediliyor. 


Telefon: 0212 970 00 00 

Web adresi : www.temaistanbul.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön