27 / 04 / 2024

Tema İstanbul: Kaliteli yaşamın referansı!

Tema İstanbul: Kaliteli yaşamın referansı!

Mesa, Artaş, Kantur-Akdaş, Öztaş ortaklığıyla hayata geçirilen Türkiye’nin ilk master planlı özel sektör gayrimenkul projesi Tema İstanbul’da yaşam, tüm ayrıcalıklarıyla devam ediyor.



Forbes’ta yer alan habere göre; yüksek  standartlarda geliştirilen ve sektöründe referans olan Tema İstanbul, sunulan tüm yaşam olanaklarıyla gerçek anlamda ‘‘yaşanabilir proje” niteliği taşıyor. Güçlü ortaklık yapısıyla her adımda daha da yükselen kalite standartlarını hedef edinen Tema İstanbul, ortaya koyduğu yaşam kalitesini daha da ileri taşımak amacıyla yeni etap projelerini müşterilerinin ihtiyaç ve isteklerine göre şekillendirmeye devam ediyor. Proje, büyüklüğü açısından standart gayrimenkul geliştirme projelerinden farklılaşırken, şehrin ve çevresinin değerlenmesine de katkı yapıcı bir sorumlulukla yürütülmekte.


TEMA İSTANBUL’DA 2. PERDE “BAHÇE” İLE AÇILDI


Ayrıcalıklı yaşam kültürüne sahip Tema İstanbul’da oturuma hazır konut fırsatları devam ederken, benzersiz olanakları ile kaliteli bir yaşam vadeden 2. etap “Tema İstanbul Bahçe” projesi de satışa sunuldu. Atakent'in hızla değer kazanan projesi Tema İstanbul’un “Bahçe” etabı; estetik mimarisi, geniş balkonlu daireleri, yemyeşil bahçe manzaraları ile müşterilerini cezbetmeye başladı. Bölgede ihtiyaç duyulan butik yaşamı, mega bir projenin parçası olarak sunan Tema İstanbul, bu dengeyi oluşturmaya akılcı çözümler üreterek vardı.

 

AİLELER İÇİN GELİŞTİRİLDİ


Büyüklükleri 79 metrekare ile 216 metrekare arasında değişen “Tema İstanbul Bahçe” etabında 1+1 ’den 4+1 ’e 363 daire yer alıyor. Aile odaklı konut projesi özelliğiyle markalı konut sektöründe özel bir yer edinen Tema İstanbul, “Tema İstanbul Bahçe” etabında da yaşanabilir proje niteliğini arttırarak sürdürüyor. Toplamda 1.5 milyon metrekare arsa alanı üzerine inşa edilen Türkiye'nin sembol projesi Tema İstanbul’un “Bahçe” etabında daire teslimleri 30 Haziran 2019 olarak planlanıyor.


EĞLENCENİN YENİ ADRESİ TEMA İSTANBUL


Yerleşim, eğlence ve sosyal yaşamı beraber sunarak İstanbulluları yepyeni bir yaşam kültürü ile buluşturan Tema İstanbul’un 2. etabı; balkonda, terasta manzara keyfi sunarken eğlence dünyasına da yepyeni bir soluk kazandıracak. 2. etabın eğlence ve alışveriş alanlarını oluşturan kısmında toplam 338 bin metrekare arsa alanı üzerinde kurulacak eğlence parkında; son teknoloji eğlence üniteleri, açık ve kapalı mekânlarda yer alan kapsamlı oyun alanları, sokak eğlenceleri, festivaller ve yıl boyu kutlamalarla bütünleşecek eğlence anlayışı projede bir araya geliyor.

 

İçinde ve çevresinde yaşayanların yaşam kalitesine canlılık katacak olan Tema World eğlence parkı; zengin peyzaj alanları, sayısız oyun fırsatları, park ve bahçeleri ile düşleri gerçeğe dönüştürmek için tasarlandı. Parkta ayrıca, su ve ışık gösterileri barındıran göletlerin etrafında yeme içme mekânların da yer alacak. 2. etapta hayata geçirilecek Tema World eğlence parkıyla hem çocuklar hem de çocukluğunu yaşamak isteyen yediden yetmişe herkes tüm gün eğlenme fırsatı bulabilecek. Yılda 20 milyon ziyaretçinin hedeflendiği Tema World eğlence parkının 2020’de faaliyete geçmesi planlanıyor.


GELECEĞİN EĞİTİMİ BAHÇEŞEHİR KOLEJİ İLE TEMA İSTANBUL’DA


Uyguladığı eğitim modelleriyle Türkiye’de yenilikçi eğitime öncülük eden Bahçeşehir Koleji, Tema İstanbul’un “Bahçe” etabında yerini alıyor. Bahçeşehir Koleji ’nin Tema İstanbul’daki kampüsünde; 'anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi ile Fen ve Teknoloji Lisesi yer alacak. Fen ve Teknoloji Liselerinin üretim ve Ar-Ge üssü olarak konumlandırılan kampüs, Tema İstanbul’da geleceğin bilim insanlarını yetiştirecek.


BULUNDUĞU BÖLGEYE DEĞER KATIYOR


“En iyi yatırım, oturuma uygun projedir.” mottosuyla hareket eden Tema İstanbul, her dönemde tercih sebebi olarak tasarlanan projesinde yatırımcıların ilgisini çekiyor. Şehrin stratejik ulaşım projelerine yakın konumuyla öne çıkan Atakent Bölgesi; hızla devam eden Halkalı-Marmaray ve Kabataş-Mahmutbey-Halkalı Metrosu projeleri ile değerini her geçen gün arttırırken, Tema İstanbul da bölgenin öne çıkan konut projesi olarak alıcılar tarafından ilgi odağı olmaya devam ediyor. 

 

Web: https://www.temaistanbul.com/


Geri Dön